Putin
Actualitate

Putin atacă România?! Informația care a pus pe jar o țară întreagă: Urlă ca lupii

Vladimir Putin se pregătește să bombardeze România? Informația care cutremură milioane de români. Ce se întâmplă după ce mai multe drone rusești au fost găsite prăbușite pe teritoriul țării noastre?

Vladimir Putin a luat România în colimator? Acuzații la adresa lui Raed Arafat

Vladimir Putin, președintele Federației Ruse, ar avea intenții ostile la adresa României? Iată ce comentarii face Dana Budeanu pe acest subiect și ce spune despre Raed Arafat.

După ce mai multe mesaje RO-Alert au fost trimise în județul Tulcea, județ pe raza căruia au fost găsite resturile mai multor drone, Dana Budeanu a explodat la adresa lui Raed Arafat. Vloggerița a spus că șeful DSU a ajuns să conducă România.

Șeful DSU, Raed Arafat, a intrat în gura cunoscutei vlogger Dana Budeanu. Arafat a fost luat în colimator după ce a dispus trimiterea mai multor mesaje RO-Alert locuitorilor din Tulcea.

După cum se știe, în Tulcea au fost găsite fragmente ale mai multor drone rusești, ceea ce a determinat alarmarea populației. În avertizările primite de tulceni, aceștia sunt sfătuiți să se adăpostească, pentru că, din aer cad diferite obiecte necunoscute.

Budeanu spune că șeful DSU nu are nicio competență să avertizeze lumea cu privire la adăpostirea în buncăre antiaeriene. Ea spune că deocamdată nu se cunoaște, încă, proveniența bucăților prăbușite în Tulcea.

„De aproximativ trei zile, de când puterea în România a fost preluată din nou de Arafat, (…) șeful României, comandantul operațiunii. Habar nu am cum să-l numesc pe acest om despre care nu am crezut că voi mai vorbi vreodată după mascaradă.

De trei zile primesc sute și sute de mesaje pe zi din Tulcea (…) în care oamenii mă roagă frumos să le spun dacă începe sau nu războiul în România. Domnu’ Iohannis și domnu’ Ciolacu, este inadmisibil ca unu care știe doar Salvări să întrețină starea de panică în rândul oamenilor. (…)

Te-a chemat, mă, pe tine Putin și ți-a spus ție că bombardează cu drone, că vine, că intră în România? (…) Despre ce vorbiți mă? (…)

Totul este o harneală, căutăm bucățele de traforaj pe câmpuri și panicăm oamenii că începe războiul. Du-te, bă, preia tu Wagner, băi, nebunule! Du-te, preia tu Ucraina, du-te undeva, du-te din țara asta și lasă-ne în pace”, a declarat Dana Budeanu la România TV în emisiunea lui Victor Ciutacu.

Vloggerița spune că nu sunt motive să ne temem

Budeanu a continuat și a explicat că a fost prezentat un raport al oficialilor americani în care scrie că România nu se află sub incidența războiului purtat între Rusia și Ucraina.

Mai mult de atât, Dana Budeanu a folosit și declarațiile președintelui NATO, Jens Stoltenberg, și ale vicepreședintelui NATO, Mircea Geoană, ca argumente.

„Băi, Arafat, tu ești peste raportul scris de americani? În raport scrie inclusiv ce se-ntâmplă acum în Tulcea. (…) Cum să-l crezi pe Arafat și șapte alarme pe telefon, când aia de la NATO v-au spus că nu e nimic?

Ați trecut prin comunism, zeci de ani de teroare. Cum mai haliți așa ceva? Aici e vinovat orice ministru care i-a permis lu’ ăsta să facă orice. (…) N-are familie, n-are de unde să știe, e singur cuc, se duce acasă, stă singur, urlă ca lupii”, a mai adăugat Dana Budeanu.

blank