International, Stiri

Puterea corporaţiilor duce la arestare

După 10 ani de muncă, o angajată McDonald`s a cerut o mărire de salariu

rnn_salgado_131009a_615x345_68202700

O angajată a McDonald`s a intervenit în timpul unui discurs al preşedintelui companiei şi i-a spus acestuia că deşi lucrează de peste 10 ani în firmă nu îşi permite să le cumpere încălţăminte şi mâncare copiilor ei. Acesta este şi motivul pentru care a fost arestată.

O angajată a McDonald`s a intervenit în timpul unui discurs al preşedintelui companiei şi i-a spus acestuia că deşi lucrează de peste 10 ani în firmă nu îşi permite să le cumpere încălţăminte şi mâncare copiilor ei. Acesta este şi motivul pentru care a fost arestată, scrie rawstory.com.

Nancy Salgado, în vârstă de 26 de ani a îndrăznit să ceară o mărire de salariu, după 10 ani de muncă. “Sunt o mamă singură, mi-e greu să-mi cresc copii. Am nevoie de o mărire, dar nu vă ajutaţi în niciun fel angajaţii. Cum este posibil aşa ceva”, a spus femeia care a fost avertizată că va fi arestată.

Singurul răspuns pe care l-a primit din partea preşedintelui McDonalds a fost: “Eu sunt aici de 40 de ani”. A fost arestată pentru că i-a întrerupt discursul susţinut pe o proprietate privată, ar fi spus femeia în cauză