International

PUSTIUL „YESSSSS!”

Cine nu ştie poza cu Puştiul „Yes!”?! Sau „The Success Kid” aşa cum l-au promovat americanii în sute de mii de afişări, distribuiri şi în comentariile din spaţiul virtual? Căci poza lui Sammy Griner cu pumnul strâns şi expresia de Oscar este una dintre cele mai virale ipostaze din istoria Internetului. Băieţelul are acum 8 ani.ozpg1Sammy Griner, originar din orăşelul american Jacksonville (Florida), a devenit celebru peste noapte după ce mama sa a postat sa a postat o poză cu el pe Internet. Cine nu-şi fotografiază copii în ipostaze haioase, iar apoi se mândreşte cu ei?!

La fel a procedat şi Laney Griner care l-a surprins pe băieţelul său, de numai 2 ani pe atunci, pe plajă, degustând o… mână de nisip. Nimic neobişnuit pînă aici, însă poza cu pricina a devenit virală peste noapte. Motivul? Mimica demnă de un premiu Oscar a micuţului Sammy! Grimasa puştiului a fost „asortată” rapid cu expresia „Yes!” şi s-a transformat în cea mai share-uită fotografie online.

Chiar şi după 6 ani de la momentul cu pricina, imaginea lui Sammy cu pumnul strâns este folosită în multe postări de pe Facebook, ba chiar s-a transformat în instrument de marketing pentru mulţi antreprenori. Au apărut tricouri imprimate cu faţa puştiului, figurine de tot felul, ba chiar şi colecţii de outfit-uri inspirate din acel cadru…

blank