Actualitate, Stiri

Puşcărie pe viaţă pedofililor

34 (8)

Înmulţirea cazurilor de pedofilie, viol sau crimă i-a pus pe gânduri pe cei care fac legile în România. Iar pentru a stopa acest val de infracţiuni, senatorii şi deputaţii vor să înăsprească pedepsele. Conform unui proiect legislativ, cei care comit astfel de fapte nu ar trebui să mai iasă din puşcărie niciodată.

În fiecare an, sute de copii români sunt abuzaţi sexual. Mai mult, din cauza legislaţiei permisive, o mulţime de infractori străini i-au traumatizat pe micuţii din ţara noastră. Iar ultima dovadă o reprezintă un cetăţean norvegian suspectat de pornografie infantilă şi act sexual cu minori, care a fost reţinut, sâmbătă, de procurorii DIICOT.

Bărbatul e bănuit că ar fi molestat 10 copii din Capitală, mulţi cu deficienţe de auz sau de vorbire. Şi cum aceasta e doar una din miile de nenorociri provocate de astfel de oameni, politicienii români vor să ia măsuri ca astfel de lucruri să nu se mai întâmple. După alegerile europarlamentare, aleşii vor depune un proiect legislativ prin care cei care comit violuri, crime cu premeditare sau abuzează fizic minori să fie închişi pe viaţă.

“Este inadmisibil ca astfel de bestii umane să stea în mijlocul nostru. Aceşti indivizi, scapă, în cele mai multe cazuri, cu doar câţiva ani de detenţie şi revin în societate, unde pot comite din nou faptele pentru care au stat închişi. Ar trebui ca aceste animale să stea toată viaţa după gratii”, spune UNPR-istul Constantin Popa, unul dintre senatorii care lucrează la acest proiect.

Învăţător de 60 de ani cercetat că s-a dezbrăcat în faţa elevului
Un învăţător de la Şcoala Găiceana, judeţul Bacău, este acuzat că în timp ce medita la matematică un elev în locuinţa sa, l-ar fi obligat pe copilul de 10 ani să se dezbrace, pentru a-şi compara organele genitale. Dascălul nu l-au fi agresat sexual, însă băiatul i-a povestit totul mamei sale. Femeia l-a reclamat pe învăţător la Poliţie, iar ancheta a stabilit că spusele băiatului se confirmă, bărbatul fiind reţinut.