O ceașcă de cafea fierbine face adevărate minuni în diminețile în care abia deschidem ochii după ce ne-am ridicat din pat. Cafeaua ne revigorează și ne pune în mișcare, iar dacă mai adăugăm și un amestec minune, care ne ajută să slăbim, atunci, cafeau chiar devine miraculoasă.

Ingredientele minune sunt mierea, uleiul de cocos și scorțișoara. Vei obține astfel o băutură aromată și un aliat de nădejde în lupta cu excesul de kilograme.

Cum acționeză

Scorțișoara are rol antiinflamator și antioxidant, care te ajută să lupți cu infecțiile și să reduci nivelul de zahăr din sânge. Scorțișoara stimulează metabolismul să ardă mai repede caloriile provenite din zahăr și împiedică acumularea de grăsimi în organism.

Citeste si...
Cafeaua previne Alzheimerul

Uleiul de cocos se numără printre grăsimile sănătoase și conține acizi grași, esențiali în buna funcționare a ficatului. Astfel acesta va funcționa corespunzător și va transforma grăsimile în energie, în loc să fie depozitate.

Pe de altă parte, mierea este o sursă de vitamine, ajută la creșterea nivelului de colesterol bun și astfel contribuie la obținerea greutății corporale ideale.