Comunicate de presa

Publyo parteneriat strategic cu ARBOmedia

Publyo este primul sistem integrat și total automatizat lansat pe piața media din România prin care nu numai că se poate implementa rapid strategia de articole online de la planificare, upload conținut, raportare și monitorizare, dar permite și achiziționarea de publicare de articole pe cele mai importante site-uri ale publisherilor din România.

Prin cele 2 module principale, Publyo CRM (planificare, upload de conținut, publicare, raportare, monitorizare pentru campaniile de articole, comunicare cu clienții, publisherii și echipa de writteri direct din sistem) și Publyo Content&Publishing (aflat în ultima etapă de testare; market place prin intermediul căruia se pot comanda scrierea de articole și achiziționarea de advertoriale și articole SEO pe cele mai importante site-uri din România), Publyo a reușit să atingă în mai puțin de 1 an de la lansare obiective importante precum:

  • peste 4000 Articole publicate și monitorizate în sistem
  • peste 200 Clienți
  • peste 30 Agenții Partenere
  • sistem de Interconectare agenții partenere Live
  • peste 100 Publisheri
  • peste 950 publicații filtrate și activate in sistem

Echipa Publyo lucrează constant la dezvoltarea de parteneriate strategice pentru a aduce în piața de media, content și digital marketing din România, servicii profesioniste la cele mai competitive prețuri.

Astfel, Publyo anunță încheierea parteneriatului cu ARBOmedia, regia de publicitate care acoperă 100% din teritoriul țării și care are peste 21 de experiență pe piața media din România.

ARBOmedia este regia de vânzări care oferă partenerilor săi servicii externalizate pentru a-și crește vânzările de publicitate către clienții naționali și agențiile de media. ARBOmedia reprezintă în prezent cea mai vastă rețea de media diversificată din România: internet, radio, televiziune, presă scrisă și afișaj (outdoor).

Cu o rețea care cuprinde peste 50 de website-uri, peste 40 de bloggeri și influenceri, peste 80 de stații locale de radio, peste 40 de canale locale de televiziune, peste 40 de titluri locale de presă scrisă și o rețea de peste 600 de panouri de afișaj, ARBOmedia se poziționează ca un agregator, un “one stop shop” în care se realizează toate serviciile pe care clienții și agentiile le solicită în derularea campaniilor de marketing.

Citește și  Barometru Farma revista Casoteca și Banii.net: Farmacia Tei, Dr. Max și Catena, cele mai apreciate farmacii din România

Prin încheierea parteneriatului Publyo și ARBOmedia, clienții care vor utiliza sistemul Publyo vor avea astfel acces la prețuri competitive și o gamă largă de site-uri cu care pot colabora pentru a-și implementa strategiile de content.

blank