Comunicate de presa

Publyo lansează serviciul inovator de comunicate de presă cu distribuție rapidă și automată în 3 click-uri

Comandați și distribuiți comunicate de presă pe 40 de site-uri web cu ușurință, eficiență și rapiditate, grație noii funcționalități a platformelor Publyo Marketplace și Publyo Pro.

București, 28 aprilie 2023 – Publyo, lider în domeniul serviciilor de comunicare și marketing digital, anunță astăzi lansarea unei noi funcționalități revoluționare pentru clienții săi: posibilitatea de a comanda și distribui comunicate de presă într-un mod automat și rapid pe 40 de website-uri din 3 click-uri, disponibilă atât pe Publyo Marketplace, cât și pe Publyo Pro.

Acest serviciu inovator vine să răspundă nevoilor companiilor și antreprenorilor care caută o soluție eficientă pentru a-și promova produsele și serviciile, optimizând în același timp timpul și resursele alocate comunicării.

Funcționalitatea nouă se adresează atât clienților Publyo Marketplace, platforma care oferă servicii de marketing și comunicare la nivel de piață, cât și clienților Publyo Pro, platforma destinată profesioniștilor din domeniul marketingului și comunicării. Procesul de comandă și distribuție a comunicatelor de presă a fost simplificat și automatizat pentru a oferi o experiență cât mai fluidă și rapidă.

Principalele avantaje ale acestui serviciu includ:

Rapiditate: Comandați și distribuiți comunicatele de presă în doar 3 click-uri, economisind timp și resurse;

Eficiență: Accesați o rețea de 40 de website-uri de profil dintr-o singură platformă, fără a fi nevoie să interacționați cu fiecare site în parte;

Automatizare: Procesul de comandă și distribuție este automatizat, minimizând riscul de eroare și asigurând o distribuție corectă a comunicatelor;

Flexibilitate: Serviciul se adresează atât companiilor mari, cât și antreprenorilor sau freelancerilor, adaptându-se nevoilor fiecărui tip de utilizator.

Pentru a beneficia de acest serviciu revoluționar, clienții trebuie doar să acceseze platforma Publyo Marketplace sau Publyo Pro, să selecteze opțiunea de comunicat de presă și să urmeze pașii simpli de comandă și distribuție. În doar câteva minute, comunicatul de presă va fi trimis spre publicare pe cele 40 de site-uri partenere, asigurând o vizibilitate maximă în mediul online.

Cu acest nou serviciu de comunicate de presă automatizate, Publyo își consolidează poziția de lider în domeniul serviciilor de marketing și comunicare digitală, oferind clienților săi un instrument puternic pentru a-și promova produsele și serviciile într-un mod rapid, eficient și adaptat la nevoile actuale ale pieței.

Citește și  Alege cabine de paza de la Bogaxa SRL din Brasov

 

blank