“Ne-au zis toți că să fim uniți, că trebuie să ținem aproape, că n-avem altă variantă. Au vorbit ei si pe urma ‘Hai la masa. Pofta bună’”. Dragnea PPDDN-am discutat nimic concret. La mine la masă ne întrebam ce căutăm acolo. Am mâncat împreuna un prânz, asta a fost tot, în stilul românesc, cu sarmale, friptură, ardei, desert. Oprea a spus ce zice el mereu (că e un partener loial, n.red.), Dragnea a zis că trebuie să rămânem împreună. Nu a ridicat nimeni problema cum vom candida in 2016. A fost o ședință foarte scurtă, o masă de unificare.

Era nevoie să ne întâlnim pentru a risipi neîncrederea apăruta, dar în continuare Oprea nu joacă corect, joacă la doua capete, dar nici noi nu putem momentan fără ei, că ajungem imediat in opoziție. Suntem condamnați să stăm unii cu alții. Oprea vrea să stea lânga PSD să primească 10% din locuri la alegerile de la anul, că dacă merge singur nu ia nici 2-3 la sută.

Citeste si...
Opozitia cere demiterea lui Teodorovici pentru taxa pe lacomie si a lui Tudorel Toader pentru macelarirea Justitiei

Nu doar că n-am facut nimic, n-am stabilit ceva, dar mai mult cresc tensiunile dintre noi. Noi nu știm în ce relatii suntem de fapt cu PSD, ei nu știu daca nu cumva o să le luăm oamenii, toți am rămas în așteptare și asta mai mult rău o să aducă. In timp ce noi eram acolo l-au schimbat pe primarul Capitalei, deci politica se face în alte locuri”, au relatat surse din UNPR.