Politic, Stiri

PSD, show total pe Arena Națională. Victor Ponta îşi lansează candidatura în faţa a 70.000 de oameni

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Victor Ponta își va lansa candidatura la alegerile prezidențiale, sâmbătă, chiar de ziua sa de naștere, pe stadionul Naţional Arena, în fața a 70.000 de simpatizanţi și militanți.

congres_psd_19724900_64516200

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Mobilizarea unui număr impresionant de participanți decurge din obiectivul principal al candidatului Victor Ponta: realizarea celei de-a doua Mari Uniri a românilor!

Lansarea organizată pe Arena Națională amintește de evenimentele din campania președintelui american Barack Obama, iar spectacolul pregătit reprezintă un eveniment multimedia modern, la scară mare.

Victor Ponta este primul candidat înscris oficial în cursa pentru Preşedinţie, iar programul său este unul pentru unitatea tuturor românilor şi pentru schimbarea modelului de preşedinte.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Președintele PSD a afirmat că România are nevoie de o nouă Mare Unire la aniversarea celor 100 de ani de la desăvârșirea sa ca stat modern.

În ceea ce privește profilul președintelui, Victor Ponta le propune românilor un șef de stat care să fie un adevarat reprezentant al intereselor publice, și nu o sursă permanentă de criză și conflicte.

În cadrul Congresului de validare a candidaturii sale, Victor Ponta a prezentat cele mai importante aspecte ale programului său prezidenţial: “România are nevoie de o adevărată schimbare dusă până la capăt a tot ce a fost cu adevărat rău și ne-a împărțit în acești zece ani și adevărata schimbare, cea mai mare schimbare este ca românii să fie din nou uniți. Vreau ca Marea Unire a românilor să o facem împreună, după zece ani de dezbinare”.