Actualitate, Featured

PSD-iștii au catalogat săracia de la Bârlad drept civilizație rustică

Social-democraţii de la Organizaţia Municipală Bârlad au “coborât” printre oamenii din comuna Vindirei. S-au fotografiat mândri lângă toţi cei pe care i-au găsit în faţa porţii, pe uliţele prăfuite şi au plecat mulţumiţi.

Liderul organizaţiei PSD Bârlad Adrian Solomon, aflat la al cincilea mandat în fruntea organizaţiei, a condus echipa care a răspândit mesajul electoral al Vioricăi Dăncilă: “un preşedinte care luptă pentru fiecare român!”.

S-au făcut fotografii, s-au strâns mâini si s-au aruncat zâmbete largi.

Imaginile postate pe pagina de Facebook a Organizaţiei conturează imaginea unei Românii cu care PSD se mândreşte în campanii, pe a cărei naivitate se bazează în alegeri şi pe care o momeşte cu ajutoare sociale şi un plus la minimul salarial.

Adrian Solomon nu a ezitat să se pozeze alături de doi copii de-o şchioapă, care, cu inocenţa vârstei, au zâmbit în timp ce strângeau în mână un pachet cu biscuiţi. PSD-iştii au împărţit imaginea “lumii ideale a social-democraţiei” prin colb şi sărăcie lucie.

Îmbrăcaţi în geci roşii, cu iniţialele candidatului la prezidenţiale Viorica Dăncilă, au plecat apoi tot prin praf, spre altă sărăcie.

“România are ceea ce alte țări au pierdut demult: zone vaste de civilizație rustică autentică, foarte apreciată de cei din afară, dar aproape uitată de noi!.

Astăzi în comuna Vinderei am întâlnit oameni simpli și frumoși, cu povești de viață ce merită spuse mai departe!” – este mesajul pe care Organizaţia Municipală Bârlad l-a postat după puţinul timp în care a dat piept cu sărăcia, dar nu a înţeles ce înseamnă.