Actualitate, Stiri

PSD îşi va ţine promisiunea de a-l susţine la prezidenţiale pe Crin Antonescu

Ponta: “M-am împăcat cu Antonescu”

usl2_63181700

Premierul Victor Ponta susţine că “s-a împăcat” cu colegul de alianţă, Crin Antonescu şi că orice divergenţe vor fi discutate doar în particular pe viitor, liderul PNL urmând să fie susţinut de PSD la alegerile prezidenţiale.

 “Cred că aţi rămas un pic în urmă cu ştirile: ne-am împăcat. Am vorbit – avea o vizită în Elveţia – iar azi, în Parlament, s-a văzut foarte clar că majoritatea USL funcţionează foarte bine, ca şi până acum. Eu – sunt convins că şi Crin va face la fel – orice neînţelegere sau dispută o păstrăm în privat. PSD şi-a respectat absolut toate acordurile, nu am încălcat niciodată şi nu se punea problema nici de această dată (n.r. să încălcăm acordul de a-l susţine pe Antonescu la prezidenţiale)”, a declarat Ponta, întrebat cum răspunde avertismentului lui Crin Antonescu privind ruperea USL.

Antonescu: Dacă se rupe USL, Ponta să demisioneze!

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, într-un interviu că Victor Ponta ar trebui să se hotărască dacă îi mai susţine candidatura la prezidenţiale, liberalul precizând şi că, dacă USL se rupe, Ponta ar trebui să demisioneze din funcţia de premier. Anterior, Ponta a declarat că PSD nu îl va susţine “cu forţa” pe Antonescu la prezidenţiale dacă acesta nu va dori sprijinul social-democraţilor. (I.G.)