Politic

PSD acuză PNL de blat cu Marian Vanghelie pentru alegerile din 2016

Se anunță bătaie mare pe fotoliul de primar al Sectorului 5, lasa liber in urma suspendarii din funcție a lui Marian Vanghelie, aflat acum in arest la domiciliu. Chiar si aflat in aceasta situatie, Vanghelie ar putea arbitra cursa electorală din 2016. Din partea PNL vrea să candideze deputatul Ovidiu Raetchi, iar de la PSD intră în competiție alt deputat, Cristian Rizea.vanghelie_88188700
 
PSD acuză insa PNL că a facut deja blat cu Vanghelie.
”Deputatul PNL Ovidiu Raetchi, care si-a anuntat intrarea in cursa pentru Primaria sectorului 5, recunoaste ca liberalii ar putea face o intelegere cu Marian Vanghelie, primarul suspendat al sectorului, pentru alegerile locale de anul viitor. Vanghelie e o personalitate, spune plin de respect Raetchi.
 
In Consiliul Local sector 5 exista de mult timp o intelegere intre PNL si gruparea Vanghelie. Am reclamat de mult timp faptul ca aceste doua grupari, de fapt o mafie transpartinica, au facut posibila devalizarea sectorului 5, fapte expuse in dosarul instrumentat de DNA in cazul Vanghelie. Aceasta mafie, PNL si Vanghelie, nu vor sa fie recuperat prejudiciul facut la sectorul 5, estimat de procurori la peste 40 de milioane de euro si de aceea au hotarat sa nu se constituie parte civila.
 
Ovidiu Raetchi vorbeste acum in numele acestei mafii, care vrea sa ramana la butoanele sectorului 5. Domnia-sa vrea sa ajunga primarul sectorului 5 sprijinit de aceasta mafie. Si evident GARANTAT de Marian Vanghelie. Cu binecuvantarea Alinei Gorghiu, fostul sef al liberalilor de la sectorul 5, cea numita si NU aleasa co-presedinte PNL.”, se arată într-un comunicat  remis redactiilor de către PSD Sector 5.
blank