Showbiz, Stiri

Proxenetele-vedete trăiau în lux din sex!

Pentru cine întreba, trăiau din prezentări de modă şi participări la evenimente mondene. Pentru cine ştia, făceau sex pe bani. Ba chiar îşi trimiteau şi prietenele în paturile bogătaşilor pofticioşi, iar ele se alegeau cu cel puţin 1.500 €. Click! vă spune totul despre tinerele acuzate de proxenetism în dosarul “curve de lux”.diana-guresoaie

 

Diana Gureşoaie, damă de lux în Dubai

Diana Gureşoaie a avut o apariţie meteorică în show-biz-ul autohton. Bruneta a rupt gura târgului atunci când a trecut de la Florin, băiatul lui Nicolae Nacu, alias “Bulae”, unul dintre cei mai bogaţi oameni din Olteniţa, la fotbalistul Cristi Tănase, căpitanul de la Steaua.

După trei seri petrecute în patul stelistului, ea a mai făcut o victimă, în persoana fostului dinamovist, Adrian Ropotan.

În 2013, Diana a luat drumul Dubai-ului, unde se zvoneşte că se scălda în lux şi avea tarif peste o mie de euro. Bruneta era printre puţinele tinere care îşi permiteau câte patru-cinci vacanţe pe an, în locuri exotice, pe banii sponsorilor generoşi.

Georgiana, prietena de nebunii a Cruduţei

Georgiana Constantin a fost eliberată ieri de poliţişti, dar va fi cercetată în libertate
 

Georgiana Constantin şi-a făcut veacul ca şi clientă falsă prin cluburile de fiţe ale Capitalei, acolo unde s-a şi împrietenit la cataramă cu Daniela Crudu. Cele două erau nedespărţite şi făceau ravagii printre domnii amatori de senzaţii tari.

Prin cercurile mondene se bârfeşte că ea ar fi fost poreclită “regina sexului anal”, fapt care a şi dus la mărirea tarifului blondei, care ajunsese să încaseze pentru prestaţiile ei din pat peste 500 de euro pe seară. Daniela Crudu spune însă că a rărit ieşirile cu Georgiana de aproape trei ani, pentru că Nilă o ţinea sub papuc.

Ramona Popescu a câştigat Next Top Model

Ramona Popescu a scăpat şi ea deocamdată de arest, dar e cercetată în stare de libertate
 

Fotomodelul Ramona Popescu (24 de ani) s-a lansat în lumea bună a modeling-ului după ce a câştigat, în 2012, cea de-a treia ediţie a concursului Next Top Model, emisiune realizată de Cătălin Botezatu, la Antena 1.

Clientă fidelă a clubului Bamboo, Ramona a început să facă drumuri din ce în ce mai dese prin Dubai, dar şi în alte locaţii exotice, cum ar fi Ibiza sau Capri, unde se spune că presta servicii sexuale ca damă de lux, pentru câteva sute de euro. La un moment dat s-a cuplat cu impresarul Marius Mateş.

Diana Nicoraş a pozat goală

Diana Nicoraş va fi cercetată în stare de libertate
Foto: Playboy

Diana Nicoraş are la doar 20 ani un trecut tumultos. Originară din Zalău, Diana s-a lansat în lumea bună a showbiz-ului după ce a pozat în Playboy, atrăgând astfel atenţia mai multor bărbaţi potenţi financiar, care au dorit să o bage în patul lor pe bani grei.

Blonda s-a impus rapid în peisajul monden bucureştean, ea reuşind să-l cucerească şi pe milionarul Rani Adamescu. Mai mult, Diana se laudă prin oraş că este posesoarea unei garderobe impresionante, doar colecţia sa de genţi de firmă valorând 250.000 de euro.

Lavinia Despina, combinatoarea de fotbalişti

Despina Lavinia a fost eliberată sub control judiciar
 

Lavinia Despina se ţine departe de cluburile bucureştene, ea preferând mai degrabă petrecerile exclusiviste, acolo unde se zvoneşte că ar fi cea care face toate “combinaţiile” dintre fetiţele de oraş şi domnii generoşi care-şi doresc serviciile lor pe bani frumoşi.

Bruneta cu forme planturoase se laudă prin târg că a trecut prin patul unor fotbalişti de top ai echipei naţionale a României. Printre prietenele sale apropiate din showbiz se numără Simona Traşcă şi Cristina Roman, prima citată şi ea ca martoră zilele acestea la Poliţie.

Trei sub control judiciar, trei cercetate în libertate

Şi Daniela Crudu a dat cu subsemnatul la Poliţie
 

Poliţiştii au intrat pe firul reţelei de proxenetism în care sunt implicate mai multe fotomodele şi asistente tv încă din 2013. Joi, la secţia 19 din Capitală, 33 de fete au fost audiate, printre ele fiind şi nume sonore ca Daniela Crudu, Mădălina Pamfile sau Simona Traşcă. Conform poliţiştilor, fetele din dosar făceau sex pe bani, iar unele erau şi proxenete, câştigând între 1.500 şi 2.000 €.

Dintre cele 6 fete reţinute joi, vineri, 6 noiembrie, au fost eliberate sub control judiciar Diana Gureşoaie, Despina Lavinia şi Dumitru Mirela (n-au voie să părăsească Capitala şi trebuie să se prezintă regulat la Poliţie). Diana Nicoraş, Georgiana Constantin şi Ramona Popescu sunt cercetate în stare de libertate. Tinerele riscă închisoarea între 2 şi 7 ani.


loading...