Actualitate, Stiri

ProTv cumpara ziarul Cancan

ProTv cumpara ziarul Cancan

blank

Surse oficiale sustin ca ziarul Cancan a fost cumparat de catre omul de afaceri Adrian Sarbu pe suma de 280 de milioane de euro. Radu Budeanu, fondatorul Cancan, a impartit banii cu omul politic Constantin Buzoianu, principalul sponsor al ziarului, dar si detinatorul unei firme de asfaltari afiliata PDL. Trustrul Media Pro are intentia de a transforma ziarul Cancan intr-un “cotidian de bun simt.”

 

Aflat in fata unor scoruri negative ale publicatiei Cancan, tiraje mici si lipsa profitului care sa acopere salariile angajatilor, Budeanu a fost nevoit sa vanda cotidianul, declarand insa ca intentioneaza sa pastreze partea online a ziarului. In privinta angajatilor nu au existat nemultumiri foarte mari, acestia aveau contracte pentru numai 2 ore de activitate pe zi. 

 

Pe langa emisiunea Cancan Tv, cumparata inca din vara a acestui an si difuzata pe postul de televiziune Acasa Tv, ProTv isi “mareste familia” cu publicatia Cancan si urmareste o transformare radicala a ziarului dupa stilul englezesc The Sun.

 

Radu Budeanu este cunoscut ca fiind un om de afaceri de succes.Acesta cumpara afaceri mici in care investeste, le face cunoscute dupa care le vinde.Budeanu a mai detinut un cotidian pe care l-a vandut lui Dinu Patriciu si pe suportul caruia se afla in acest moment ziarul Click.

 

blank