Protestul magistraților este aruncat în aer! Judecătorul Mădălina Elena Dârdeci, de la Tribunalul București, afirmă într-o postare pe Facebook că nu va participa astăzi la protestul magistraților, precizând că procurorii și judecătorii vin astăzi la București pentru că este organizat un examen de promovare la CSM. „Mă scuzați, dar eu, în anul de grație 2018, nu mă las manipulată! Mai devreme sau mai târziu, toți vom da socoteală pentru ceea ce facem”, este mesajul transmis de judecător.

„Despre noi cu sinceritate…sau nu

Nu particip „la protestul” de azi, așa că nu mă mai întrebați, în privat și nici nu mă mai acuzați cum că aș fi „pesedistă”.

Magistrații care vor face asta, azi, nu vin în București pentru așa ceva! Ei sunt în București pentru că azi este organizat EXAMEN DE PROMOVARE!

„Mulțumesc” pe această cale celor din CSM care au scos la concurs, pentru procurori, 300 de locuri, iar pentru specializarea mea 5 locuri/țară.

Mă scuzați, dar eu, în anul de grație 2018, nu mă las manipulată!

Mai devreme sau mai târziu, toți vom da socoteală pentru ceea ce facem și mă bucur că, la sfârșitul vieții, voi fi judecată de Dumnezeu și nu de oameni.

PS: Fiecare înțelege ce vrea și cum poate! Nu sunt responsabilă de „alegerea fiecăruia”, în interpretarea mesajului”, scrie Dârdeci pe pagina de socializare.