Actualitate, Stiri

Protest revolutionari: Situatia din Piata Victoriei a inceput sa revina la normal.

1658 (1)

Conform corespondentului Realitatea Tv aflat in mijlocul revolutionarilor, atmosfera de la miting a inceput sa se calmeze si lucrurile au reintrat in normal, dupa aproximativ o jumatate de ora de incidente.

Mai multe asociatii ale revolutionarilor au iesit luni, din nou, in strada pentru a proteste impotriva Guvernului. Manifestarea este una neautorizata semnalandu-se mai multe incidente intre protestari si fortele de ordine. La aceasta ora traficul este blocat pe bulevardul Kiseleff din Capitala.

Peste o mie de revolutionari s-au adunat, din nou, in fata sediul guvernului din Piata Victoriei si au cerut sa le fie respectate drepturile.

O parte dintre revolutionari au iesit din tarcul ridicat de jandarmi, s-au imbrancit cu fortele de ordine si au blocat aproximativ o jumatate de ora Bulevardul Kisseleff dupa ce s-au intins pe asfalt. O femeie a avut nevoie de ingrijiri medicale.
revolutionarii au declarat ca vor protesta pana cand Guvernul va decide sa respecte legea 341, privind acordarea indemnizatiei nete de 1.900 de lei. De aceasta masura ar beneficia 16.000 de revolutionari.