Showbiz, Stiri

Prospătură! Xonia dă din fund până îl face la J Balvin… să cedeze!

Noul videoclip al blondei, “I Want Cha” featuring J Balvin, se bazează mai mult pe mişcările de posterior decât pe compoziţie

 xonia-j-balvin3

Oare poate deveni hitul verii o piesă care mizează exclusiv pe calităţile Xoniei şi pe prezenţa destul de ştearsă a lui J Balvin?! Rămâne de văzut!

xonia-j-balvin2

Important este că a fost lansat astăzi videoclipul piesei “I Want Cha”, prima colaborare dintre Xonia si un artist international, mai exact J Balvin. Noul single este unul dinamic, un candidat de temut la titlul de hit-ul verii, iar clipul este unul cat se poate de fierbinte.

Videoclipul piesei “I Want Cha”, prima colaborare a Xoniei cu un artist international, J Balvin, a avut premiera in aceasta dimineata, iar single-ul ce urmeaza sa fie lansat in mai multe tari are toate sansele sa ajunga un hit international. Până la această oră are peste 25.400 de vizualizări, un devut destul de timid, dar…

xonia-j-balvin1

“J Balvin este un artist aproape de sufletul meu, imi place energia pe care o are pe scena si am stiut ca imi doresc o colaborare cu el. Amandoi avem aceeasi casa de discuri, Universal Music, asa ca anul trecut am discutat despre lansarea unui single impreuna. ‘I Want Cha‘ este noul meu single, o piesa perfecta pentru vara!” a declarat Xonia.

Videoclipul, regizat de Anthony Icuagu, o prezinta pe frumoasa blonda intr-o serie de ipostaze cat se poate de senzuale. O coregrafie incitanta ce poarta denumirea de “banana dance”, un sound fresh marca Boier Bibescu si o noua imagine sunt doar cateva dintre ingredientele cu care Xonia vrea sa cucereasca industria muzicala internationala.

xonia-j-balvin

Xonia este nascuta in Australia si a devenit cunoscuta in industria muzicala autohtona o data cu single-ul “My Beautiful One“, cea mai difuzata piesa a anului 2010.

Pana in acest moment cantareata a lansat mai multe piese, cel mai rasunator succes international este “Remember“, single ce a cucerit clasamentele muzicale din Rusia, mai multe tari Europene, dar si o parte din tarile Arabe.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=92Z7ZO3hjQ0]

 

blank