Naționala de fotbal a Franței poate fi răvășită de un nou scandal. Totul, după ce a apărut o declarație legată de o propunere indecentă făcută de unul dintre jucători, care ar fi oferit suma de 50.000 de euro unei brunete pentru o noapte specială.

”Cocoșii” au mai fost răvășiți de un scandal produs astă-vară. Mama lui Rabiot s-a luat la harță cu familiile lui Pogba și Mbappe. Franța va lupta diseară cu Belgia, Sport 1, 21;45, pentru un loc în finala Ligii Națiunilor, unde Spania s-a calificat deja după victoria, 2-1 cu Italia.
Propunere
Nathalie Andreani, în vârstă de 50 de ani, spune că a fost ”șocată” de o Propunere indecentă făcută de un fodbalist din Naționala Franței și „rușinată” de presupusa propunere pe care ar fi primit-o din partea unuia dintre fotbaliștii naționalei Franței, în mandatul lui Didier Deschamps.

Nathalie Andreani, acuzații dure! ”M-a căutat de mai multe ori!”
Într-un interviu acordat celor de la ”Public”, preluat de The Sun, și publicat marți, frumoasa corsicană, cunoscută pentru aparițiile ei TV, a dezvăluit despre propunerea indecentă pe care ar fi primit-o din partea unuia dintre fotbaliștii din naționala Franței.

”Am avut o mulțime de propuneri indecente, în special una de la un fotbalist. Mi-a oferit 50.000 de euro pentru a petrece noaptea cu mine. Cu mai multe ocazii, aș putea adăuga, dar l-am refuzat! Este vorba despre un jucător al naționalei Franței.

Am fost șocată. Mi-a fost rușine, nu mi-am imaginat niciodată că-mi va oferi acei bani”, a spus focoasa brunetă, care nu a dorit să dezvăluie și numele fotbalistului.