Social, Stiri

Propagandă neașteptată a homosexualității în direct pe un canal de televiziune rus

Un jurnalist rus a mărturisit în direct că este homosexual și a fost concediat pe loc

ww_51336033614e0

Prezentatorul Tv, Anton Krasovsky, a declarat că este homosexual la televiziunea Kontr Tv:

“Sunt homosexual și sunt același om ca și dumneavoastră, dragii mei telespectatori, la fel ca domnul Putin și premierul Medvedev și deputații din Duma noastră”, a spus acesta. Jurnalistul a declarat pentru CNN că a fost concediat în aceeași noapte în care a făcut această mărturisire.

Krasovski, în vârstă de 37 de ani, a fost redactor-șef al televiziunii, al cărei proprietar este un apropiat al administratiei de la Kremlin.

Înregistrarea acestui moment a fost ștearsă de pe serverul televiziunii, cât și de pe platforma You Tube. Mărturisirea omului de televiziune a fost făcută în contextul în care în Rusia au fost promulgate, de curând, legi aspre împotriva homosexualilor. Pe de altă parte, oficialii ruși spun că această măsură nu interzice relațiile homosexuale, ci descurajează discutarea acestui subiect cu minorii.

“Nu am făcut asta pentru like-uri pe pagina mea de Facebook”

Întrebat de ce a recurs la această mărturisire direct, jurnalistul a răspuns:

„Am făcut mulți bani în televiziune și am înțeles că voi pierde tot. Dar am înțeles că nu am de ales, nu pot face altceva. Nu am făcut asta pentru like-uri pe pagina mea de Facebook. Am făcut-o ca să mă fac auzit la Kremlin. Au auzit și au fost surprinși”, a adăugat el. (I.P)