prognoza meteo
Actualitate

Prognoza meteo de final de an. Cum va fi vremea de Crăciun și de Revelion

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Temperaturile vor fi peste cele specifice la finalul anului.

Prognoza meteo pentru săptămâna 04.12.2023 – 11.12.2023. Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile estice.

Regimul pluviometric va fi local excedentar în extremitatea de sudest a ţării, dar şi deficitar în jumătatea nord-vestică a ţării, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Prognoza meteo pentru săptămâna 11.12.2023 – 18.12.2023

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în cea mai mare parte a ţării, dar cu o abatere termică pozitvă mai accentuată în regiunile intracarpatice.

Cantităţile de precipitaţii vor fi excedentare în regiunile nordvestice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

Vremea de Crăciun. Prognoza meteo pentru săptămâna 18.12.2023 – 25.12.2023

Temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări.


Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval în toate regiunile.

Vremea de Revelion. Prognoza meteo pentru săptămâna 25.12.2023 – 01.01.2024
Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile intracarpatice.

Cantităţile de precipitaţii vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări.

blank