vreme
Actualitate

Prognoza meteo, 26 decembrie. Vreme primăvăratică în a doua zi de Crăciun

Românii au parte de sărbători cu temperaturi mai ridicate față de cele caracteristice unei astfel de perioade. Vreme călduroasă a doua zi de Crăciun va fi la fel de blândă .

Prognoza meteo 26 decembrie. Sfârșitul lunii decembrie vine cu temperaturi de primăvară. Vremea se încălzește și în a doua zi a Crăciunului, fiind anunțate valori termice mai ridicate decât cele caracteristice perioadei.

Prognoza meteo 26 decembrie. Vreme caldă în majoritatea regiunilor

Românii se vor putea bucura în continuare de sărbători cu vreme caldă. Prognoza meteo 26 decembrie arată că temperaturile maxime se vor încadra între 7 şi 18 grade. Valorile termice înregistrate luni în majoritatea regiunilor țării sunt peste media celor caracteristice perioadei.În același timp, minimele vor fi cuprinse între -1 şi 8 grade.

Ultima decadã a lunii decembrie este caracterizată de temperaturi ridicate. Pe parcursul zilei de luni, cerul va fi variabil, prezentând înnorãri temporare. De asemenea, în zonele de nord și sud-vest există șanse să plouă slab.

Temperaturile maxime vor ajunge până la 18 grade în unele zone.

Prognoza meteo 26 decembrie indică o creștere a presiunii atmosferice, în a doua parte a zilei. Cel mai frig va fi la Miercurea Ciuc, unde minimele coboară la -1 grad Celsius.

Cei care își petrec sărbătorile de iarnă la munte vor avea parte de vreme la fel de blând, precum în restul țării. Pe 26 decembrie, pe crestele înalte ale Carpaților Orientali vor fi înregistrate ninsori slabe. De asemenea, în anumite zone montane, la altitudine mai mică, ar urma să fie înregistrate ploi slabe cantitativ.

La munte, vântul va prezenta intensificări. La altitudini mari,rafalele vor depãşi 80…90 km/h. Vântul va sufla și în restul teritoriului, cu viteze mai mici. La munte, maximele nu vor depăși 10 grade Celsius.

Prognoza meteo 26 decembrie. Vremea în București

În Capitală, vremea se va menține deosebit de caldă în a doua zi de Crăciun. Bucureștenii au parte de sărbători cu temperaturi de primăvară. Valorile termice maxime vor ajunge până la 17 grade Celsius, în timp ce minimele înregistrate vor fi de 15 grade Celsius. Pe parcursul zilei de luni, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab.

blank