Prognoza meteo
Actualitate

Prognoza meteo 22 martie. După frig și ninsori, vine vreme de primăvară

Prognoza meteo 22 martie. Vremea dă semne de revenire. După frigul și ninsorile din ultimele zile, temperaturile vor crește în jumătatea de est a țării, astfel că vremea va deveni normală din punct de vedere termic în majoritatea regiunilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 9 și 16 grade.

Prognoza meteo 22 martie. În jumătatea estică a țării, cerul va avea înnorări și pe arii restrânse vor fi precipitații slabe, mai ales sub formă de ploaie, în Moldova, Dobrogea și Muntenia. La munte vor predomina ninsorile. În restul teritoriului, cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe crestele montane. Temperaturile minime se vor încadra între -2 și 3 grade. Pe alocuri se va produce brumă, iar la sfârșitul intervalului, izolat va fi ceață.

București. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va fi de 0…2 grade, mai scăzută în zona preorășenească, spre -2 grade. Spre sfârșitul intervalului va crește probabilitatea de ceață și de brumă.

Prognoza meteo 22 martie VINERI

Valorile de temperatură vor crește în jumătatea de est a țării, astfel că vremea va deveni normală din punct de vedere termic în majoritatea regiunilor. Cerul va avea înnorări temporare și mai ales pe parcursul zilei va ploua slab, pe spații mici, în Crișana, Maramureș, Transilvania și posibil în Banat și Dobrogea. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 9 și 16 grade, iar cele minime între -4 și 6 grade. Dimineața și spre sfârșitul intervalului, izolat va fi ceață, iar noaptea pe alocuri în centrul, sudul și estul țării se va produce brumă.

București. Valorile termice se vor situa în jurul celor specifice datei, astfel că temperatura maximă va fi de 11…12 grade, iar cea minimă de 0…3 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Noaptea vor fi condiții de brumă.

Prognoza meteo SAMBATA

Citește și  Liviu Dragnea îl atacă sub centură pe Klaus Iohannis: ”E un penal, se crede rege”

Vremea va fi în general frumoasă și va deveni mai caldă decât în mod normal la această dată. Cerul va fi variabil, temporar cu înnorări în regiunile vestice, nord-vestice, centrale și la munte, unde pe suprafețe mici va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări, mai ales în cursul nopții, în vestul țării și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 și 19 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 0 și 10 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei, spre -2 grade, unde se va forma brumă. Dimineața și noaptea, izolat, se va forma ceață.

București. Vremea va fi frumoasă și va deveni mai caldă decât în mod normal la această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 17 grade, iar cea minimă va fi de 3…4 grade, mai scăzută în zona preorășenească, spre 1 grad.

Prognoza meteo DUMINICA

În vestul, nord-vestul și centrul țării valorile termice vor fi în scădere față de intervalul anterior, astfel încât se vor situa în jurul celor specifice datei și, mai ales ziua, nebulozitatea va fi în general persistentă și temporar va ploua. În restul teritoriului vremea va deveni deosebit de caldă, iar cerul va fi variabil, cu înnorări și ploi în a doua parte a intervalului. Vor fi mai ales averse, pe alocuri însemnate cantitativ și însoțite de descărcări electrice. La munte vor fi precipitații mixte. Vântul va avea local și temporar intensificări, cu viteze mai mari în nord, centru și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 10 și 20 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -2 și 8 grade. Izolat se va semnala ceață.

București. Vremea va fi deosebit de caldă pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, cu înnorări noaptea, când va crește probabilitatea de ploaie. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 19 grade, iar cea minimă va fi de 4…6 grade.

Prognoza meteo LUNI

Valorile termice vor fi în scădere față de intervalul anterior, astfel încât se vor situa în jurul normelor în cea mai mare parte a țării. Cerul va avea temporar înnorări și va ploua local în sud-est și pe arii restrânse în rest. În zonele montane se vor semnala precipitații predominant sub formă de ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în vestul, sudul și centrul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 7 și 15 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -2 și 5 grade, mai scăzute în depresiuni. Izolat se va semnala ceață.

București. Valorile termice vor fi în scădere față de intervalul anterior, astfel încât se vor situa în jurul normelor. Cerul va fi temporar noros, iar probabilitatea de ploaie ridicată. Vântul va sufla moderat. Temperatura maximă va fi de 10…11 grade, iar cea minimă va fi de 0…2 grade.

blank