Prognoza meteo
Actualitate

Prognoza meteo, 21 martie 2024. Rămășițele iernii. Zonele în care va fi cel mai frig

Prognoza meteo 21 martie 2024. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru joi, 21 martie. Temperaturile scăzute persistă în anumite zone din țară. În zonele montane, ninsorile vor fi predominante, în timp ce în regiunile Muntenia și Dobrogea se vor înregistra ploi. Pe timp de noapte, temperaturile vor coborî adesea sub zero grade Celsius, inclusiv în suburbiile Capitalei.

Prognoza meteo, 21 martie. Vor fi înnorări pe parcursul zilei

Prognoza meteo 21 martie 2024. În estul țării, temperaturile vor fi apropiate de cele normale pentru ultima decadă a lunii martie. Cerul va fi parțial noros și vor fi precipitații sub formă ploi sau chiar lapoviță, mai ales în zonele montane, unde predominant va ninge, urmată de înseninări.

În celelalte regiuni, vremea va fi mai caldă decât de obicei pentru această perioadă, cu cer variabil în timpul zilei și înnorări temporare în timpul nopții. Vântul va fi slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane și în regiunile sud-estice.

Temperaturile maxime vor fi în general cuprinse între 7 și 16 grade Celsius, iar minimele vor oscila între -3 și 6 grade Celsius, fiind mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei, unde pot coborî până la -6 grade Celsius.

În anumite zone, se poate forma ceață la începutul și la sfârșitul intervalului, iar noaptea pot apărea local depuneri de brumă.

Cum va fi vremea în Capitală, pe 21 martie

Prognoza meteo 21 martie 2024. Valorile termice vor rămâne apropiate de cele obișnuite pentru ultima decadă a lunii martie. Cerul va fi în mare parte înnorat în timpul zilei, când sunt posibile ploi ușoare, apoi va deveni variabil. Vântul va avea intensitate scăzută până la moderată. Temperatura maximă va fi cuprinsă între 10-12 grade Celsius, iar cea minimă va oscila în jurul valorii de 0 grade Celsius. La sfârșitul intervalului se vor înregistra condiții favorabile pentru formarea ceții.

Prognoza meteo, 21 martie. Vremea în principalele orașe din țară
Cum va fi vremea miercuri, în principalele orașe din țară, potrivit ANM:

– Vremea în Brașov: 0 °C / 10 °C
– Vremea în Iași: 1 °C / 9 °C
– Vremea în Cluj Napoca: 3° C/ 12 °C
– Vremea în Constanța: 5 °C/ 10 °C
– Vremea în Bacău: 2 °C/ 9 °C
– Vremea în Timișoara: 5 °C/ 16 °C
– Vremea în Oradea: 5 °C/ 13 °C
– Vremea în Sibiu: 3 °C/ 13 °C
– Vremea în Giurgiu: 3 °C/ 13 °C
– Vremea în Galați: 3 °C/ 10 °C
– Vremea în Arad: 5 °C/ 15 °C
– Vremea în Piatra Neamț: 1 °C/ 6 °C
– Vremea în Ploiești: 2 °C/ 13 °C
– Vremea în Pitești: 2 °C/ 13 °C
– Vremea în Buzău: 3 °C/ 12 °C
– Vremea în Brăila: 3 °C/ 10 °C
– Vremea în Craiova: 4 °C/ 15 °C.

blank