Prognoză meteo
Actualitate

Prognoză meteo 20 noiembrie 2021. Vreme extrem de caldă pentru această perioadă, în toată România

Prognoză meteo 20 noiembrie 2021. Valorile termice vor fi în creştere, astfel că vremea va fi caldă, chiar cu mult mai caldă decât în mod obişnuit pentru ultima decadă a lunii noiembrie în regiunile sudice şi estice.

Prognoză meteo 20 noiembrie 2021. Cerul va fi variabil, cu înnorări în vest, nord şi centru, unde doar pe arii restrânse va ploua. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte, iar în prima parte a intervalului şi în nord-estul şi sud-vestul ţării. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 8 şi 15 grade, iar cele minime între 0 şi 8 grade. Dimineaţa şi noaptea, în zonele joase de relief , pe alocuri, se va semnala ceaţă.

Prognoză meteo 20 noiembrie 2021. Anunțul făcut meteorologi

În Capitală, valorile termice vor creşte, astfel că vremea va deveni cu mult mai caldã decât în mod obişnuit la această dată. Temperatura maximă va fi de 15…16 grade, iar cea minimă de 2…4 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Se va semnala ceaţă, cu o probabilitate mai mare noaptea.

DUMINICA ÎN TARA-Vremea se va menţine mai caldã decât în mod normal la aceastã datã în majoritatea zonelor şi va fi predominant frumoasã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri în prima parte a zilei în nord-vestul ţãrii. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 7 şi 15 grade, iar cele minime între -2 şi 9 grade, cu valori mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei. Dimineaţa şi noaptea în zonele joase de relief, pe arii restrânse va fi ceaţã.

București

Vremea va fi predominant frumoasã şi uşor mai caldã decât în mod obişnuit pentru aceastã datã. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 12 grade, iar cea minimã va fi de 1…3 grade.

De LUNI pana JOI dimineata

TARA – Valorile termice vor fi în general apropiate de cele normale pentru ultima decadã a lunii noiembrie, chiar uşor mai ridicate în prima zi. Vor fi precipitaţii slabe, izolat în primele zile ale intervalului şi în extindere în ultima.
București -Valorile termice vor fi apropiate de normalul perioadei, uşor mai ridicate în prima zi a intervalului. Probabilitatea de ploaie va creşte spre sfârşitul intervalului.