Prognoza meteo
Actualitate

Prognoza meteo, 2 august. Vreme caniculară, descărcări electrice și grindină

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru miercuri, 2 august 2023. Vremea va fi călduroasă, iar în unele zone vor fi înnorări, averse şi descărcări electrice.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunţă o vreme călduroasă, pe alocuri caniculară, cu disconfort termic ridicat, astfel că se vor înregistra temperaturi maxime cuprinse între 25 și 36 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 9 grade și 23 de grade.

Prognoza meteo, 2 august. Meteorologii au anunţat, de asemenea, că vremea va fi instabilă în mai multe regiuni ale ţării. Va ploua, iar local vor fi descărcări electrice și grindină. În partea de sud a țării, deși va ploua în a doua jumătate a zilei, va fi caniculă.

Temperaturile maxime se vor încadra între 26 și 35 de grade Celsius, iar cele minime se vor încadra între 12 și 23 de grade Celsius.

Prognoza meteo ANM miercuri, 2 august 2023.

Miercuri, în Capitală, vremea va fi caniculară, vântul va sufla variabil, iar indicele UV va fi de 8 din 11. Temperatura maximă va fi de 31 de grade Celsius, iar cea minimă de 18 grade Celsius.

În Brașov cerul va fi înnorat, iar după-amiaza sunt șanse să apară ploile urmate de descărcări electrice. Indicele UV va fi de 6 din 11, temperatura maximă va fi de 26 de grade Celsius, iar cea minimă de 14 grade Celsius.

În Focșani, vremea va fi instabilă cu precipitații, mai ales după-amiaza, vântul va sufla cu o viteză de până la 15 km/h, iar indicele UV va fi de 7 din 11. Temperatura maximă va fi de 32 de grade Celsius, iar cea minimă de 18 grade Celsius.

În Oradea cerul va fi înnorat și va ploua, mai ales de dimineață. Vântul va sufla cu 25 de km/h, iar indicele UV va fi de 8 din 11. Temperatura maximă va fi de 28 de grade Celsius, iar cea minimă de 18 grade Celsius.

Cum va fi vremea pe litoral

Prognoza meteo pentru Constanța: Cerul va fi înnorat, vântul va sufla cu 15 km/h, iar indicele UV va fi 8 din 11. Temperatura maximă va fi de 28 de grade Celsius, iar cea minimă de 21 de grade Celsius. Apa mării va avea o temperatură cuprinsă într 23 și 25,5 grade Celsius.

La Iași, vremea va fi schimbătoare, mai ales în a doua parte a zilei când apar precipitațiile urmate de descărcări electrice. Indicele UV va fi de 6 din 11, iar vântul va sufla cu o viteză cuprinsă între 10 și 15 km/h. Temperatura maximă va fi de 28 de grade Celsius, iar cea minimă de 16 grade Celsius.

În Craiova, cerul va fi parțial înnorat cu o vreme caniculară și un indice UV de 7 din 11. Temperatura maximă va fi de 33 de grade Celsius, iar cea minimă de 19 grade Celsius.

În Cluj-Napoca, în prima parte a zilei, vor fi averse cu descărcări electrice, iar vântul va sufla variabil. Temperatura maximă va fi de 27 de grade Celsius, iar cea minimă de 14 grade Celsius. Indicele UV va fi de 8 din 11, informează ANM

blank