Actualitate

Prognoza meteo, 18 martie. Revin ploile, iar în unele regiuni va ninge

ANM a emis prognoza meteo pentru luni, 18 martie. Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), temperatura va începe să scadă începând de luni, mai întâi în zonele centrale și în nord-vestul, centrul-nordul și estul țării, unde temperaturile maxime nu vor mai depăși 7-8 grade Celsius. De asemenea, vor reveni ploile și în unele regiuni ale țării este posibil să ningă!

Cum va fi vremea în țară

Prognoza meteo, 18 martie. Cerul va avea un aspect variabil, cu înnorări accentuate în timpul zilei în jumătatea estică a țării, iar pe timp de noapte și în sud și sud-est. Vor fi precipitații scăzute cantitativ, predominant mixte în cea mai mare parte a Moldovei și local ploi în Transilvania, Muntenia și Dobrogea, în timp ce în celelalte regiuni vor fi doar ploi izolate.

În Carpații Orientali, local în Carpații Meridionali și izolat în restul masivelor, ninsorile vor fi predominante și se va acumula zăpadă. Vântul va fi slab până la moderat, cu unele intensificări pe crestele montane și local în centrul și sudul țării.

Temperaturile maxime vor oscila între 3 grade Celsius în nordul Moldovei și 17 grade Celsius în Oltenia și sud-vestul Munteniei, în timp ce minimele vor fi cuprinse între -4 și 6 grade Celsius. În unele zone, dimineața și noaptea, se pot forma cețuri izolate.

Prognoza meteo, 18 martie. Bucureștenii vor avea parte de temperaturi mai scăzute

Temperaturile vor fi mai scăzute în comparație cu ziua anterioară. Cerul va fi parțial înnorat și există posibilitatea unor ploi ușoare pe alocuri. Vântul va fi slab până la moderat, cu unele rafale mai puternice în timpul nopții. Temperatura maximă va atinge între 12 și 13 grade Celsius, în timp ce minima se va situa între 2 și 3 grade Celsius.

prognoza meteo

Prognoza meteo, 18 martie. Vremea în principalele orașe din țară

– Vremea în Brașov: 5 °C / 14 °C
– Vremea în Iași: 0 °C / 8 °C
– Vremea în Cluj Napoca: -2 ° C/ 9 °C
– Vremea în Constanța: 6 °C/ 9 °C
– Vremea în Bacău: 0 °C/ 9 °C
– Vremea în Timișoara: 2 °C/ 14 °C
– Vremea în Oradea: -1 °C/ 10 °C
– Vremea în Sibiu: 2 °C/ 12 °C
– Vremea în Giurgiu: 5 °C/ 16 °C
– Vremea în Galați: 3 °C/ 11 °C
– Vremea în Arad: 1 °C/ 13 °C
– Vremea în Piatra Neamț: -1 °C/ 4 °C
– Vremea în Ploiești: 4 °C/ 12 °C
– Vremea în Pitești: 4 °C/ 14 °C
– Vremea în Buzău: 3 °C/ 12 °C
– Vremea în Brăila: 4 °C/ 16 °C
– Vremea în Craiova: 5 °C/ 16 °C.

blank