Prognoza meteo
Actualitate

Prognoza meteo, 18 februarie. Temperaturi ieșite din comun, peste valorile normale

Administrația Națională de Meteorologie(ANM) a emis prognoza meteo pentru 18 februarie. Vremea continuă să fie mai caldă decât normalul perioadei în toată țara.

Prognoza meteo 18 februarie. Potrivit informațiilor furnizate de ANM, temperaturile vor continua să se situeze peste valorile normale în cea mai mare parte a țării. Valorile maxime vor oscila în general între 7 și 15 grade Celsius, în timp ce temperaturile minime se vor situa între -5 și 5 grade Celsius.

Prognoza meteo 18 februarie 2024. Cum va fi vremea în țară

Cerul va fi predominant înnorat, în special în regiunile centrale, estice și sudice, cu prezența temporară a unor înnorări în restul teritoriului. Va ploua slab, cu o distribuție mai concentrată în zonele Transilvaniei și Moldovei în timpul zilei, în timp ce spre seară și noapte se vor înregistra ploi izolate în Dobrogea, precum și în dealurile Olteniei și Munteniei.

La munte, se vor înregistra precipitații slabe, în principal sub formă de ninsoare, care vor fi în scădere treptată în cea de-a doua parte a zilei, în special în zona Carpaților Meridionali. Vântul va sufla slab până la moderat, cu ușoare intensificări (rafale de 45…50 km/h), în Moldova, Dobrogea, estul Munteniei, pe crestele montane, și în extremitatea de sud-vest.

În unele zone, se poate forma ceață.

Prognoza meteo 18 februarie. Câte grade se înregistrează în Capitală
Conform ANM, temperaturile vor continua să fie mai ridicate decât în mod obișnuit pentru această perioadă, cu temperaturi maxime cuprinse între 9-11 grade Celsius și minime cuprinse între 3 și 4 grade Celsius.

Cerul va fi predominant înnorat pe parcursul intervalului, dar șansele de ploaie slabă vor fi reduse. Vântul va fi predominant slab până la moderat.

Prognoza meteo

Vremea în principalele orașe

Iată ce temperaturi se vor înregistra în cele mai mari orașe din România pe 18 februarie 2024:

– Vremea în Brașov: 0 °C / 8 °C
– Vremea în Iași: 0 °C / 8 °C
– Vremea în Cluj Napoca: 1 °C/ 9 °C
– Vremea în Constanța: 1 °C/ 10 °C
– Vremea în Bacău: 0 °C/ 9 °C
– Vremea în Timișoara: 3 °C/ 13 °C
– Vremea în Oradea: 2 °C/ 11 °C
– Vremea în Sibiu: 0 °C/ 8 °C
– Vremea în Giurgiu: 1 °C/ 12 °C
– Vremea în Galați: 2 °C/ 11 °C
– Vremea în Arad: 3 °C/ 12 °C
– Vremea în Piatra Neamț: 2 °C/ 7 °C
– Vremea în Ploiești: -1 °C/ 12 °C
– Vremea în Pitești: 1 °C/ 12 °C
– Vremea în Buzău: 0 °C/ 13 °C
– Vremea în Brăila: 1 °C/ 11 °C
– Vremea în Craiova: 2 °C/ 14 °C.

blank