prognoza meteo
Actualitate

Prognoza meteo, 13 noiembrie. Vreme instabilă în întreaga țară

Prognoza meteo, 13 noiembrie. Vremea se anunță instabilă pentru majoritatea regiunilor țării, fiind marcată de vânt și precipitații.

Prognoza meteo, 13 noiembrie. După mai multe săptămâni în care temperaturile i-au surprins pe români, fiind deosebit de calde, toamna în intră serios în drepturi. Astfel, în următoarele ore sunt anunțate precipitații și vânt în majoritatea regiunilor țării.

Prognoza meteo, 13 noiembrie. Vremea în București

Potrivit meteorologilor, în întreaga săptămână 13-19 noiembrie, temperaturile urmează să de schimbătoare. Luni, 13 noiembrie,cerul va fi parțial noros în Capitală.

Mercurul nu va urca mai sus de 13 grade în termometre, în cursul zilei de luni. Pe parcursul nopții, minimele vor ajunge până la 2 grade Celsius. Conform prognozei meteo emisă de ANM pentru ziua de luni, 13 noiembrie, vremea se menține instabilă în Capitală. Începând din a doua zi a săptămânii, temperaturile vor crește pe parcursul zilei până la 14 grade Celsius. Vremea se schimbă în București începând de miercuri, când maximele vor atinge 17 grade Celsius.

Prognoza meteo la munte

Luni, 13 noiembrie, vremea se va menține la fel de răcoroasă la munte. Conform prognozei ANM, la Predeal, cerul va fi noros în prima zi a săptămânii. Mercurul va urca în termometre până la maxim 4 grade Celsius.

Începând de marți sunt anunțate averse de ploaie, precum și lapoviță și ninsoare pe parcursul nopții. Miercuri, temperaturile ajung la munte până la maximele de 8 grade Celsius. Totodată, la Brașov, Azuga și Sinaia, cerul va fi parțial noros în prima zi a săptămânii.

prognoza meteo

Prognoza meteo, 13 noiembrie. Vremea în țară

Temperaturile vor fi favorabile în zona Dobrogei. Maximele atinse luni în această regiune sunt de 17 grade Celsius. Ulterior, vremea se va răci treptat în zona Dobrogei. Prognoza meteo emisă de ANM arată că în Moldova, maximele vor atinge 12 grade Celsius în cursul zilei de luni. De asemenea, începând de marți, vremea se răcește și în această regiune.

Pentru regiunea Ardealului, meteorologii anunță averse de ploaie începând de luni și până la finalul săptămânii. În unele zone ale Transilvaniei se poate înregistra lapoviță și ninsoare.

blank