prognoza meteo
Actualitate

Prognoza meteo, 11 august. Vreme răcoroasă, averse și descărcări electrice. De când se încălzește

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru vineri, 11 august 2023. Vremea se va încălzi ușor, iar în anumite zone vor fi averse și descărcări electrice.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru vineri, 11 august 2023. Vremea va fi în continuare răcoroasă, mai ales dimineața și noaptea, în nord, centru și vest.

În restul țării, temperaturile încep să crească ușor. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 31 de grade, iar cele minime între 8 și 17 grade, ușor mai ridicate pe litoral și în Deltă.

Prognoza meteo, 11 august. Vreme răcoroasă, averse și descărcări electrice. De când se încălzește
Cerul va fi variabil, iar cu precădere după-amiaza și seara, local vor fi înnorări temporare și averse în zonele montane și submontane, pe arii restrânse în nord, centru și est și doar izolat în celelalte regiuni.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în Dobrogea, Moldova și sudul Banatului şi la munte. După-amiaza sunt așteptate ploi locale în zonele montane și submontane, iar în rest vor fi averse de scurtă durată.

Din punct de vedere al regimului termic, vremea se va încălzi în cea mai mare parte a țării. Așadar, temperaturile se vor situa în general în jurul normelor specifice pentru această perioadă din an, astfel că vom avea parte de temperaturi maxime vor fi între 22-30 de grade Celsius.

Prognoza meteo, 11 august – Bucureşti

La București, vineri, 11 august 2023, vremea va fi în general frumoasă, dar relativ răcoroasă dimineața. pe parcursul zilei vremea va fi predominant frumoasă, iar valorile termice vor fi apropiate de normele perioadei. Temperatura maximă se va situa în jurul a 30 de grade, iar cea minimă va fi de 15…17 grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza când vor fi posibile ploi slabe de scurtă durată. Vântul va sufla slab până la moderat.

Sâmbătă va fi o vreme răcoroasă în vest, centru și nord, precum și la munte, mai ales dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza mai ales la munte și izolat vor fi ploi de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 31 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 9 și 17 grade, mai scăzute în depresiuni, spre 6 grade și mai ridicate pe litoral și în deltă, spre 20 de grade. Izolat se va forma ceață, potrivit ANM.

blank