Prognoza meteo
Actualitate

Prognoza meteo, 1 februarie. Vreme mai caldă cu unele înnorări. Unde va mai ninge

Prognoza meteo. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru joi, 1 februarie. Prima zi a lunii februarie debutează cu temperaturi mai ridicate pe parcursul zilei, față de cele obișnuite acestei perioade a anului.

Prognoza meteo. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza pentru astăzi. Meteorologii anunţă valori maxime între 4 și 12 grade Celsius. Temperaturile minime vor fi între -4 și 6 grade Celsius. Aşadar, vremea se încălzește treptat în cea mai mare parte a țării. Cerul o să se va menține variabil, cu unele înnorări în nord-vestul ţării.

Prognoza meteo în țara

Valorile termice vor fi mai ridicate decât în mod obișnuit la această dată. Cerul va fi înnorat în nord-vest, iar în restul ţării se va menține senin. Vor fi precipitații în vest, centru și nord pe timpul serii.

Se vor semnala precipitații sub formă de ninsoare și lapoviță în Maramureș și Transilvania în a doua parte a intervalului. La munte va ninge, iar pe alocuri vor fi condiții de polei, cu o probabilitate mai mare în Moldova.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană pe crestele munților. Se va forma ceața dimineața și noaptea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 4 și 12 grade Celsius, în timp ce valorile minime se vor situa între -6 și 4 grade Celsius.

Prognoza meteo

Cum va fi vremea în Bucureşti

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza şi pentru București. Vremea va fi mai caldă. Temperatura maximă va fi de 9 -10 grade Celsius. Cele minime se vor încadra între -3 și -1 grad Celsius. Cerul va fi în general senin pe timpul zilei, iar noaptea vor fi înnorări și ploi de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat. Vor fi temperaturi de până la -5 grade Celsius în zona preorășenească.

În Constanța, cerul va fi în mare parte senin, cu un soare ce îi va atrage afară pe locuitori, vremea va fi călduroasă, indicele UV va fi de 2 din 11, iar vântul va sufla cu 13 km/h. Temperatura maximă va fi de 9 grade Celsius, iar cea minimă de 1 grad Celsius. Sunt șanse mici ca pe parcursul zilei sau al nopții să apară precipitații.

Prognoza meteo

În Brașov cerul o să fie acoperit cu nori în unele intervale ale zilei, indicele UV va fi de 2 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre VSV. Temperatura maximă va fi de 4 grade Celsius, iar cea minimă de – 2 grade Celsius.


Prognoza meteo în câteva oraşe mari din ţară

Citește și  Meteorologii prezintă prognoza meteo pentru 3 luni. Uite cum va fi vremea de Sărbători

În Oradea, cerul va fi parțial înnorat, vântul va sufla cu 25 de km/h, iar indicele UV va fi de 1 din 11. Temperatura maximă va fi de 6 grade, iar cea minimă de- 1 grade Celsius. Atât pe parcursul zilei, cât și parcursul nopții sunt așteptate averse slabe.

În Craiova, cerul va fi mai mult senin în Craiova, indicele UV va fi de 2 din 11. Vântul va sufla variabil dinspre V, temperatura maximă va fi de 9 grade Celsius, iar cea minimă va fi de 2 grade Celsius. Nu sunt așteptate precipitații în prima zi a lunii februarie, însă pe parcursul nopții, cerul se va înnora.

3

În Cluj-Napoca, vremea va fi mai caldă decât cea normală pentru această perioadă a anului, cu un cer mai mult senin, iar vântul va sufla variabil dinspre ESE. Indicele UV va fi de 2 din 11, temperatura maximă va fi de 6 grade Celsius, iar cea minimă de- 1 grade Celsius. Sunt șanse de averse pe parcursul nopții.

În Iași, cerul va fi în mare parte senin, vremea va fi călduroasă, iar vântul va sufla cu 9 de km/h. Indicele UV va fi de 2 din 11, temperatura maximă va fi de 6 grade Celsius, iar cea minimă de 0 grade Celsius. Noaptea este așteptată o înnorare accentuată.

blank