Prognoza 11 ianuarie
Actualitate

Prognoza 11 ianuarie 2024. Vin ninsorile. Iată care sunt regiunile din țară vizate

Prognoza 11 ianuarie 2024. Vremea va fi rece mai ales dimineața, iar în Moldova, Transilvania și local în celelalte zone va mai fi ger. Cerul se va înnora treptat, la început în jumătatea nordică a țării, iar seara și noaptea și în rest. Va ninge slab, mai ales în a doua parte a intervalului, în nordul, centrul și estul teritoriului și pe arii restrânse în celelalte regiuni.

Prognoza 11 ianuarie 2024. Vremea va fi rece, geroasă în estul, centrul și nordul țării și local în rest. Cerul va fi mai mult senin, cu înnorări temporare în estul Moldovei și al Dobrogei. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în Carpații de Curbură și zona litoralului. Temperaturile minime se vor situa între -14 și -4 grade, cu valori mai mici în Moldova și în estul Transilvaniei. În vestul țării și izolat în rest va fi ceață.

Prognoza 11 ianuarie 2024, la noapte, în București

Vremea va fi rece, cu o temperatura minimă de -10…-8 grade. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Prognoza 11 ianuarie 2024, joi, în țară

Vremea va fi rece mai ales dimineața, iar în Moldova, Transilvania și local în celelalte zone va mai fi ger. Cerul se va înnora treptat, la început în jumătatea nordică a țării, iar seara și noaptea și în rest. Va ninge slab, mai ales în a doua parte a intervalului, în nordul, centrul și estul teritoriului și pe arii restrânse în celelalte regiuni. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare la munte, în special la altitudini mari (rafale de peste 70…90 km/h), trecător viscolind sau spulberând zăpada, dar cu viteze mai mici îndeosebi pe parcursul nopții (în general de 40…50 km/h) și în Moldova, estul Munteniei, Dobrogea și sud-vestul Olteniei. Temperaturile maxime se vor încadra între -4 și 7 grade, iar cele minime între -11 și -1 grad. În vest și pe alocuri în rest va fi ceață.

Prognoza 11 ianuarie 2024, joi, în București

Vremea va fi rece dimineața și noaptea. Cerul va fi senin pe parcursul zilei și mai mult noros noaptea, când vor fi posibile ninsori slabe. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 4…6 grade, iar cea minimă de -6…-4 grade.

Prognoza 12 ianuarie 2024, vineri, în țară

Valorile termice vor scădea mai ales în estul și centrul țării, unde dimineața, dar îndeosebi noaptea local va fi ger, iar în celelalte zone se vor menține comparabile cu cele din ziua precedentă. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între -5 și 5 grade, iar cele minime între -13 și -4 grade, mai coborâte în Moldova spre -16 grade. Cerul va avea înnorări temporare și va ninge slab în zonele montane și în Maramureș, local în Transilvania, Muntenia și Moldova și izolat în celelalte regiuni. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare îndeosebi la altitudini mari la munte, viscolind sau spulberând zăpada, dar local și în est și pe arii restrânse în rest. Pe alocuri se va forma ceață.

Prognoza 12 ianuarie 2024, în București

Vremea se va menține rece dimineața și noaptea. Cerul va avea înnorări temporare și trecător va ninge, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 2 grade, iar cea minimă va fi de -7…-5 grade.

blank