Showbiz, Stiri

Profitabil! Oana Roman ar fi strâns 120.000 € după nuntă şi botez

Cele două evenimente au fost cele mai bune afaceri ale Oanei de până astăzi

 Oana bani nunta (9)

Cea mai fericită zi din viaţa Oanei Roman s-a transformat şi în cea mai profitabilă afacere din viaţa ei. Vedeta şi soţul ei, Marius Elisei, au făcut o avere din nunta lor şi botezul fetiţei. Cei doi au primit de la invitaţi nu mai puţin de 120.000 euro.

 Oana Roman (38 de ani) şi-a văzut împlinit visul cu ochii. Duminică, fiica cea mică a lui Petre Roman (67 de ani) s-a cununat religios cu soţul ei, Marius Elisei (27 de ani), la Palatul Ştirbey. Înainte de cununia lor a avut loc botezul fetiţei, Maria Isabel, în vârstă de 4 luni.

Oana nunta (6)

Oana şi Marius au ales pentru dansul mirilor o melodie romantică, de dragoste: piesa „Je t’aime”, interpretată de Lara Fabian. Micuţa Isabel a dansat cu naşa ei

La final, Marius a căzut în genunchi şi şi-a pus capul pe burta Oanei, sărutându-i mâinile. Atmosfera a fost întreţinută de artişti de top, de la Elena Gheorghe şi mama ei, Marioara Man Gheorghe, la Delia Matache, Cornelia Catanga şi Elena Merişoreanu.

Oana nunta (7)

Pepe nu a putut cânta la eveniment din pricina unui concert în ţară, în schimb nu au lipsit părinţii artistului. Încântaţi de spectacolul de care au avut parte, dar şi de bucatele alese, invitaţii nu s-au zgârcit cu darul de nuntă şi de botez. Mesenii au pus bani în două cutii, una pentru fetiţă, alta pentru miri.

Buchetul miresei a fost prins de Gabriela Cristea

Un nuntaş a dat la nuntă 300 de euro, iar un cuplu a oferit cel puţin 600 euro, suma maximă fiind de cel mult 1.000 euro. Cu 200 de familii prezente la petrecere, mirii au strâns într-o singură zi aproximativ 120.000 de euro.

Oana nunta (8)

Cu prilejul acestor ceremonii, părinţii miresei s-au reîntâlnit din nou, într-un cadru oficial, de la divorţul lor din 2007, când Petre Roman s-a despărţit pentru a se căsători în 2009 cu Silvia Chifiriuc. Însă este pentru prima dată când cele două femei, Mioara Roman (74 de ani) şi Silvia Chifiriuc (42 de ani) au dat nas în nas pe scările bisericii. A fost un moment delicat, pe care l-am depăşit cu eleganţă”, a declarat Mioara Roman.

 

blank