Actualitate, Featured

Procurorii cercetează o nouă pistă cu privire la locul unde ar fi ascuns Dincă corpul neînsuflețit al Alexandrei

Informaţii noi în Cazul Caracal. Procurorii ar fi aflat unde a ascuns Gheorghe Dincă Procurorii cercetează o nouă pistă cu privire la locul unde ar fi ascuns Dincă corpul neînsuflețit al Alexandrei trupul neînsufleţit al Alexandrei Măceşanu.

Osemintele Alexandrei ar fi într-un cimitir, în mormântul familiei lui Gheorghe Dincă.

Procurorii cercetează o nouă pistă cu privire la locul unde ar fi ascuns Dincă corpul neînsuflețit al Alexandrei au intrat în cimitir, m-au întrebat care e mormântul familiei lui Dincă Gheorghe şi le-am arătat. Aici, au verificat dacă umblase cineva la stratul de beton”, a declarat şeful groparilor din cimitir.

Răsturnare de situaţie în cazul soţiei lui Gheorghe Dincă. Dezvăluiri fără precedent din cazul Caracal

Soţia lui Gheorghe Dincă, presupusul criminal în serie din Caracal, scapă de dosar şi de acuzaţii. Cazul capătă noi dimensiuni, în urma apariţiei unor noi informaţii.

Răsturnare de situaţie în cazul Caracal. Procurorii DIICOT au făcut mai multe audieri în urma plângerii penale făcute pe numele soţiei lui Gheorghe Dincă, dar nicio mărturie nu indică o complicitate a Elenei Dincă cu soţul ei.

Procurorii au chemat-o la audieri atât pe soţia lui Dincă, dar şi pe copiii lui.

Au existat suspiciuni că soţia lui Gheorghe Dincă a distrus probe importante din „casa groazei” de la Caracal unde ar fi fost duse Alexandra şi Luiza.

Sursele au indicat că Elena Dincă ar fi fost în casă în momentul răpirii Luizei.

Soţia lui Dincă a spus însă că a venit în Caracal, în vizită la soţul ei, înainte de Paşte, când a făcut de altfel şi curăţenie generală.

Gheorghe Dincă rămâne în arest şi azi ar putea primi vizita soţiei sale la închisoare.

Din cauza stării de sănătate precare, Dincă a primit „regim” de la familie: brânză dietetică şi iaurt.

În puşcărie, Dincă s-a îngrăşat semnificativ şi acest lucru „cântăreşte” greu asupra sănătăţii sale.