Decizie a procurorilor, în cazul Costache. Procurorii nu se vor sesiza în cazul ministrului Victor Costache, în ciuda dezvăluirilor presei.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție au anunțat că nu vor demara nicio anchetă penală în cazul ministrului Victor Costache.

Ministrul Sănătății, Victor Costache, s-ar afla în conflict de interese, însă procurorii spun că nu există suficiente date care să justifice demararea unei anchete penale. Acesta s-a angajat chirurg la Spitalul Polisano din Sibiu, la trei zile după ce a devenit ministru al Sănătății Publice.

Ulterior, ministrul a semnat mai multe acte publice care vizau și Spitalul Polisano. Parchetul General a oferit un răspuns la cerere adresată de Antena 3, în care se afirmă că nu există o sesizare din oficiu, nu se justifică.

Ministrul Sănătăţii, Victor Costache, este în centrul unui uriaş scandal, după ce presa a dezvăluit că atât el cât şi secretarul de stat Horaţiu Moldovan lucreză în continuare în clinicile private pe care le patronează. Asta în condiţiile în care în spaţiul public s-a vehiculat mult ideea ca angajaţilor la stat să nu li se mai permită să activeze în privat, iar în dezbare publică se află un proiect de lege care clinicile private vor primi bani de la stat.