Sport, Stiri

Probleme pentru un jucător de la Roma!

Şi-a snopit nevasta din bătaie şi acum ar putea ajunge la închisoare

bataie

O ceartă obişnuită s-a transformat într-un scandal imens pentru Radja Nainggolan şi soţia lui. Mijlocaşul Romei riscă să fie denunţat pentru abuz în familie, ameninţări şi producerea de leziuni. Victima a fost chiar soţia sa. Totul a pornit de la o simplă ceartă provoată de gelozia fotbalistului belgian.

Acesta a început să îşi bată soţia cu pumnii, iar, Claudia, ca să scape, a chemat poliţia. A fost dusă la un spital pentru a fi tratată şi ar putea rămâne internată cel puţin 20 de zile.

”Când poliţiştii au ajuns, tânăra se baricadase în maşină şi plângea de disperare. Jucătorul era în apropiere, foarte nervos, dar incidentul se petrecuse deja. Claudia a mărturisit că a fost bătută de iubit. La agresiune a asistat şi fiica celor doi”, a mărturisit un carabinier ajuns la faţa locului.

Incidentul a fost minimalizat, însă, de cei doi soţi. ”Probleme în familie există. Ar trebui să vă gândiţi la ale voastre”, a scris Nainggolan pe twitter, în timp ce Claudia a avut şi ea un mesaj: ”Cine nu se ceartă cu propiul soţ? A fost doar o simplă ceartă.”

 

blank