Showbiz

Probleme în paradis? Sergiu nu mai vrea să îmbrace costumul de mire, dacă se va căsători cu Madi!

Madi și Sergiu au discutat despre starea de sănătate a fetei. Băiatul a precizat că dacă nu se vor căsători el nu dorește să îmbrace costumul de mire și să participe la valsul mirilor.

Madi, care este diagnosticată cu depresie, a avut o discuție cu Sergiu despre starea ei de sănătate și dorința de a rămâne alături de iubit în competiție. „Jumate aș vrea să stau aici și să lupt în continuare, jumate mă gândesc la sănătatea mea. Am stat atâta timp aici și acum să dau cu piciorul… Eu am făcut cam tot ce trebuie din punct de vedere medical, dar psihicul meu e la pământ”, a spus fata.

„Să pui sănătatea ta pe primul loc”, a spus Sergiu.

„Eu vreau să mai încerc. Vreau să mă ambiționez. Ambiția nu mă lasă să plec. Dacă aș alege să plec probabil mi-ar părea rău”, a spus Madi.

„Degeaba ești ambițioasă dacă sănătatea te trage în jos”, a spus Sergiu.

Ce i-a spus Sergiu lui Madi în pauza publicitară de la Mireasa
În pauza publicitară Sergiu i-a spus lui Madi că nu vrea să îmbrace costumul de mire dacă el și fata nu se căsătoresc.

„Eu nu vreau să ajung până acolo. Să particip la valsul mirilor dacă nu ne căsătorim. Care-i rostul să mă îmbrac în costum de mire? Din capul meu a ieșit asta cu căsătoria. Eu nu vreau să asist la ce o să facă concurenții în finală ”, i-a spus Sergiu fetei.

„Dacă eu nu mă căsătoresc trebuie să mă îmbrac în rochie de mireasă?”, a întrebat Madi în live.

„Nu. Doar dacă vă depuneți actele. Dacă voi nu vă depuneți actele, înseamnă că nu luați în considerare o căsătorie. Pui presiune pe un om care are un psihic mai fragil acum”, a spus Simona Gherghe în emisia live de Mireasa de pe 7 noiembrie 2023.

„Poate o să mă hotărăsc să fac pasul ăsta. Poate o să am suficientă încredere în tine. N-are rost să mai vorbim despre asta. Dacă vrei să mă ceri, mă ceri!”, a spus fata.

Citește și  Noul iubit al Andreei Tonciu!
blank