Producătorii sunt puși în situaţia de a relua vechea emisiune de profil

 pro Voice

După ce la începutul anului anunțase că va realiza Vocea României cu copii, Pro TV a luat o altă decizie: va face în această toamnă formatul pe care l-a difuzat și până acum.

Potrivit paginademedia.ro, oficialii Pro TV au confirmat informația, și au declarat că vor da detalii legate de viitorul juriu (din care va lipsi Horia Brenciu) în perioada următoare. E interesant de văzut cu cine va fi înlocuit Horia Brenciu!

La începutul anului, Pro TV anunța lansarea, în toamnă, a variantei cu copii Vocea României: “Dupa trei sezoane in care a scos la lumina cele mai bune voci din tara, “Vocea Romaniei”, show-ul difuzat de ProTV, revine in aceasta toamna cu o varianta pentru copii. Concurentii celui de-al patrulea sezon al emisiunii vor fi de aceasta data cei mici.Criteriile de selectie si regulile concursului vor fi aceleasi, singurul lucru care se schimba fiind varsta participantilor. Nivelul competitiei ramane la fel de ridicat, antrenorii fiind gata sa gaseasca cele mai bune voci din randul copiilor si sa le faca celebre”

The Voice este o franciză de talent-show-uri originară din Țările de Jos, unde a apărut ca The Voice of Holland în 2010, urmată de debutul din 2011 al versiunii americane, The Voice. Multe alte țări au adoptat formatul și îl aplică în versiuni naționale începând din 2011. In Romania, emisiunea a ajuns la cel de-al patrulei sezon si, pana acum, i-a avut ca jurati pe Horia Brenciu, Loredana Groza, Smiley si Marius Moga.

 

Citeste si...
Liviu Vârciu se relansează în muzică!