Urmăriţi ca în filme la antrenamentele şi în cantonamentul pentru “Dansez pentru tine”

02-03-sore1_b6d8db9bba

 Producătorii emisiunii-concurs “Dansez pentru tine”, al cărei nou sezon va debuta vineri, 18 octombrie, au schimbat tactica! Vor să ştie, în cele mai mici detalii, ce fac şi ce vorbesc concurenţii în pauzele dintre antrenamente. De aceea, pe holurile de la Buftea au montat camere video care-i spionează ca în filmele agentului 007. Primul care a căzut în “plasa” spionilor Pro Tv a fost Giani Kiriţă, fostul fotbalist de la Dinamo, scrie Libertatea.

02-03-kirita_7394bf42b2

Cum din acest sezon echipa Pro a decis transformarea emisiunii într-un reality-show, imaginile care surprind în direct trăiri, certuri, discuţii banale, într-un cuvânt momente inedite, sunt mină de aur pentru noul format al “Dansez pentru tine”.

02-03-elena_mandinga_eba66fe365

Aşa că, pe holurile de la Buftea, acolo unde concurenţii îşi trag sufletul la o cafea sau la un ceai, în pauzele dintre antrenamentele dure, au fost montate camere video care înregistrează nonstop orice mişcare.

02-03-dima_lala_68147d28be
Dima Trofim, de la LaLa Band

“Camerele montate sunt în poziţia înregistrare. Sunt pe ambianţă, adică se aude şi ce se vorbeşte. Imaginile surprinse în direct, în pauzele dintre antrenamente, vor fi folosite în cadrul emisiunilor transmise pe post. E vorba de trăiri, de frustrări, de nemulţumiri pe care concurenţii le afişează în anumite momente când se cred singuri”, au dezvăluit surse din Pro. Primul care a dat de lucru camerelor-spion a fost fotbalistul Giani Kiriţă.

02-03-ilinca_vandici_00ac7bb142

Într-o pauză, sportivul a ieşit nervos din sala de antrenament şi a bombănit-o pe antrenoarea sa, coregrafa Victoria Bucun, care i-a reproşat că nu are graţie şi că nu-şi ţine fundul în poziţia pe care o cerea tehnica ce trebuia respectată în timpul dansului respectiv.

02-03-falemi1_6273549498

După câteva minute de pauză, fotbalistul s-a calmat, s-a “adunat” şi a reintrat în sală, la pregătiri. Însă, bombăneala sa a rămas imortalizată pe pelicula camerei care l-a spionat minut cu minut.

Şi în cantonamentul de la Ciocăneşti, Ilfov, cei opt concurenţi sunt filmaţi în timp ce mănâncă sau atunci când se relaxează.

02-03-ruby1_10f19f7843

Realizatorii emisiunii au decis ca dormitoarele şi, fireşte, băile pensiunii în care sunt cazaţi să nu se afle în cadrele camerelor de luat vederi pentru a păstra totuşi intimitatea celor care vor intra în “ringul viselor” şi se vor duela în dans pentru împlinirea speranţelor lor.

Cel de-al 14-lea sezon al emisiunii-concurs “Dansez pentru tine” va debuta mâine, 18 octombrie. În lupta pentru audienţe, producătorii au adus, în comparaţie cu anii trecuţi, modificări esenţiale formatului care se vrea, din acest sezon, un reality-show “împănat” cu imagini inedite surprinse în direct în culisele spectacolului.

02-03-sorin_akcent_90dc70ba07

Pentru premiul de 60.000 de euro şi, fireşte, pentru împlinirea unui vis se vor duela în mai multe stiluri de dans opt perechi vedetă- concurent. Iată cele opt staruri şi perechile lor care-şi vor etala calităţile de dansatori: Cântăreaţa Ruby – Alexandru Ciobanu, Sore Mihalache (Lala Band) – George Trascău, Cântăreaţa Elena (Mandinga) – Adrian Baranga, prezentatoarea TV Ilinca Vandici – Ştefan Răzvan Marton, fotbalistul Giani Kiriţă – Dana Matei, cântăreţul Dima Trofim (Lala Band) – Iulia Clisu, fotbalistul Nana Falemi – Emanuela Mitrea şi Sorin Brotnei (Akcent) – Alexandra Popovici.