International, Stiri

Prinţul Harry are o nouă iubită: S-a cuplat cu o fostă Miss!

 Prinţul Harry al Marii Britanii, care s-a despărţit în aprilie de Cressida Bonas, are o nouă iubită, fosta Miss Edinburgh Camilla Thurlow.

991722l-640x0-w-b4a60ea1

Prinţul Harry, în vârstă de 29 de ani, s-a despărţit în aprilie de iubita sa din ultimii doi ani, Cressida Bonas şi, potrivit revistei Ok!, în ultima perioadă a fost văzut tot mai des în compania scoţiencei Camilla Thurlow, fostă Miss Edinburgh, scrie site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

“Este total opusul celorlalte fete cu care s-a văzut Harry şi îl înnebuneşte. Este cea mai inteligentă femeie cu care a fost vreodată. Pur şi simplu o venerează. (Camilla, n.r.) îl refuză de fiecare dată când el vrea să o vadă, iar ea are altceva de făcut şi asta nu face decât să o vrea şi mai mult” , a declarat o sursă pentru revista Ok!.

Prinţul Harry şi Cressida Bonas s-au despărţit în luna aprilie, după o relaţie de aproape doi ani. “Lucrurile nu mai mergeau bine” între prinţul în vârstă de 29 de ani şi iubita sa în vârstă de 25 de ani, potrivit unei surse citate de revista People.