Prințul Harry
Showbiz

Prințul Harry ar fi ignorat-o pe Regina Elisabeta înainte de moartea sa. Totul a fost de fațadă

Mai multe surse au declarat că Prințul Harry nu a fost prea afectat de moartea Reginei Elisabeta și că nu ar fi vizitat-o dacă nu ar fi decedat. Schimbarea s-a produs când a plecat din Marea Britanie.

Din Montecito au apărut informații potrivit cărora Harry și Meghan încearcă să modifice mai multe secvențe din serialul lor de pe Netflix. Unele surse au precizat că acesta ar fi atenuat pasajele din cartea sa de memorii despre care se crede că sunt critice la adresa tatălui său,Charles, a mamei vitrege, Camilla, a fratelui, William, a cumnatei, Kate, dar și a Reginei Elisabeta.

Alte surse au dezvăluit că prințul Harry nu avea de gând să meargă în vizită la Regina Elisabeta dacă nu murea. Meghan Markle, partenera sa, ar fi dorit să primească laudele, dar nu și munca grea care însoțește calitatea de membru al Familiei Regale. Ea l-ar fi influențat de când a părăsit Marea Britanie.

Unele persoane consideră că Harry ar fi fost insensibil și invidios pe fratele său William, dar că moarte bunicii sale, Regina Elisabeta, l-ar fi schimbat. Potrivit unor zvonuri, soții Sussex se aflau în țară când a murit suverana doar din întâmplare și că nu ar fi trecut să o vadă.
Prințul Harry
Cu toate astea, prințul Harry ar fi început să regrete plecarea lui din Familia Regală, tensiunea , dar și moartea Reginei Elisabeta. Surse din Familia Regală au declarat că soții Sussex au înțeles că este vremea să se oprească și să nu mai atace apropiații. Ei și-au dat seama că riscă să plătească un preț mult prea mare pentru libertatea lor, potrivit express.co.uk.

Prințul Harry a vizitat-o pe Regină prea târziu

Prințul Harry a sosit la Balmoral – la aproape o oră și jumătate după ce a fost anunțată moartea bunicii sale, regina. Palatul Buckingham a declarat decesul celui mai longeviv monarh al Marii Britanii, în vârstă de 96 de ani, la ora 18.30.

Dar datele de zbor arată că avionul Ducelui de Sussex era încă în aer în acel moment și că a ajuns mult mai târziu. Inițial, el a venit fără Meghan Markle, care ar fi avut treburi mult mai importante. Acesta a fost nevoit să renunțe și la un discurs programat de ceva vreme.