Monden, Stiri

Printesa si Regele. Zavoranca atrasa de Prigoana?

Printesa si Regele. Zavoranca atrasa de Prigoana?

 

Bomba in showbiz. Oana Zavoranu are o simpatie speciala pentru “regele gunoaielor”, Silviu Prigoana. E un om deosebit, o prezenta impozanta pe care o respecta. Sotia omului de afaceri nu se opune unei posibile relatii Zavo-Prigoana.

blank

Invitata la ‘Un show pacatos”, Zavo face declaratii pacatoase si sustine ca pentru ea Silviu Prigoana e un om special pentru care are o simpatie mai veche si desi nu s-a gandit la o relatie de dragoste cu el, Oana declara ca isi vorbesc destul de des la telefon sau prin mesaje. “Niciodata nu mi-am ascuns simpatia pentru Silviu Prigoana. Il simpatizez si este o chestie reciproca. Este un om minunat. Este o persoana fascinanta, atat de inteligenta, o prezentă captivanta..”, suspina Oana.

 

Pepe nu crede, iar Bahmu se bucura

 

Sotia lui Silviu Prigoana, Adriana Bahmuteanu, de care s-a despartit a cincea oara, a avut o reactie neasteptata la auzirea bombei mediatice, cum ca intre Querida si Prigoana s-ar lega “ceva”. “Nu m-ar deranja. S-ar merita unul pe celalalt. Sunt doua persoane fascinante. M-as bucura ca cei doi sa formeze un cuplu”, a afirmat Bahmu fara afisa vreo urma de uimire, ci doar o mare doza de ironie. Pe de alta parte, Pepe, fostul Oanei a declarat ca nu crede intr-o posibila relatie de dragoste a fostei sale cu omul de afaceri Prigoana.

 

blank