Showbiz, Stiri

„Prinţesa Polonic” mai are un pic şi naşte

Anca Lungu se pregăteşte intens pentru a o aduce pe lume pe “Prinţesa Linguriţă”

  pp

Aflata in luna a 7-a de sarcina, Anca Lungu inca este o gravida activa. Isi scoate „printesa lingurita” la plimbare, in padurea din Corbeanca. Anca si Stefan Lungu s-au cunoscut in urma cu trei ani. Acum un an, s-au casatorit in secret in Toscana. A urmat apoi si vestea ca vor deveni parinti. In aproximativ doua luni vor avea o fetita careia i-au ales deja si numele, dar si alintul. O va chema Natalia dar, va mosteni din partea mamei si pseudonimul de „printesa lingurita”.

pp 9

Anca si Stefan au iesit zilele trecute la plimbare cu prietenii si copiii acestora prin padure. Costumatia lejera a Ancai lasa sa se vada in continuare un trup firav, fara prea multe kilograme acumulate. Prezentatoarea se lauda inainte sa ramana insarcinata ca nu cantareste mai mult de 47 de kilograme. Chiar si asa, burtica pare sa-i ingreuneze prezentatoarei mersul, tinandu-se mai tot timpul de solduri.

Atat Anca, cat si Stefan, se pregatesc temeinic sa devina pentru prima oara parinti. Cei doi merg la cursuri de initiere a cresterii unui nou nascut.