Asta declara Prinţesa Diana în urmă cu 25 de ani, despre bărbatul cu care a avut o aventură timp de cinci ani, în timp ce era căsătorită cu Prinţul Charles.

Este vorba despre fostul căpitan James Hewitt, ajuns acum la 62 de ani, bărbatul despre care s-a speculat multă vreme că ar fi adevăratul tată al Prinţului Harry. Fostul ofiţer de Cavalerie a fost scump la vedere în ultimii ani, după ce, în 2017, a suferit un atac de cord care-i putea fi fatal. Chiar dacă medicii nu erau deloc încrezători în refacerea acestuia, Hewitt a reuşit să treacă peste acel episod şi se bucură, azi, de o stare de sănătate satisfăcătoare, deşi este mult mai slab decât în tinereţe.

Aşa dau de înţeles, cel puţin, fotografiile de ieri cu fostul amant al Dianei, în care Hewitt apare la o plimbare pe străzile din oraşul Exeter, acolo unde acesta locuieşte împreună cu mama sa.

James a întâlnit-o pe Prinţesa Diana la o petrecere organizată la Londra, în 1986, pe când ea avea 25 de ani, iar el 28. Diana l-a rugat să-i dea lecţii de echitaţie, prilej cu care a început şi legătura lor extraconjugală, care a durat între 1986 şi 1991. Hewitt a declarat că s-a gândit să se sinucidă după ce Diana a pus punct legăturii lor, deşi, mai târziu, acesta a încercat să vândă scrisorile intime pe care i le-a trimis prinţesa.

Prinţesa Diana declara în urmă cu 25 de anin

După ce s-a retras din Armată, James a încercat diferite afaceri. A deschis un club de golf şi un bar în localitatea Marbella, Spania, pe care l-a închis în 2013. Interesant este că James nu s-a căsătorit niciodată şi nici nu există informaţii despre eventuali copii ai acestuia. Cel mai probabil, Hewitt este single, deşi a fost fotografiat, în 2018, în compania unei femei mult mai tinere, la un festival din UK.

Foto: Profimedia