Kate
Monden, Stiri

Printesa dezgolita se razbuna

Printesa dezgolita se razbuna


Dupa ce o revista franceza a publicat o serie de poze cu sanii dezgoliti ai Ducesei de Cambridge, familia regala a luat masuri si a dat publicatia in judecata.

Kate

Printesa Angliei a fost surprinsa de catre paparazzi facand topless pe cand se afla intr-o vacanta cu sotul, Printul William, iar pozele au fost publicate de catre o revista franceza facand inconjurul lumii. Familia regala a dat in judecata publicatia franceza iar aceasta se obliga sa achite partii vatamate o amenda de 2000 de euro si sa returneze intr-un termen de 24 de ore de la decizia instantei pozele originale. Deasemenea revista se obliga sa achite si o penalizare de 10.000 de euro pentru fiecare zi de intarziere in privinta returnarii fotografiilor. Succesorii tronului Angliei sunt multumiti de aceasta decizie si considera ca le-a fost abuzat in mod grav dreptul la intimitate si ca legea a fost incalcata cu desavarsire in acest sens.

Chiar si dupa finalizarea procesului publicatia franceza efectueaza investigatii interne, pe de alta parte publicatia irlandeza Daily Star a luat in considerare inchiderea revistei dar vor astepta rezultatele finale ale investigatiei.

 

blank