Showbiz, Stiri

Prins că a înşelat-o, bărbatul a umilit-o în public!

Cine a făcut-o pe Delia „beţivă, prefăcută şi mahalagioaică”?

Delia Matache şi fostul său iubit, omul de afaceri Florin MoldoveanuDelia Matache şi fostul său iubit, omul de afaceri Florin Moldoveanu, şi-au aruncat cuvinte grele la despărţire. S-au împăcat, dar relaţia nu a mai funcţionat.

Delia Matache şi Florin Moldoveanu s-au despărţit cu mare scandal în primăvara lui 2005, după o relaţie de peste doi ani, iar momentul a fost intens mediatizat.

Delia îl acuzase în presă de infidelitate, iar Moldoveanu a replicat tăios: “Tot comportamentul ei este o refulare. Este o ipocrită. O agramată, cu 20 de cuvinte în vocabular. Să-i fie ruşine şi să nu mai răscolească lucrurile, pentru că eu ştiu adevărul. Mi-am dat seama mai de demult de felul ei de a fi, însă i-am acordat circumstanţe atenuante. Femeia a înnebunit. De o lună de când ne-am despărţit şi-a disperat părinţii. Vine acasă numai la cinci dimineaţa. Este aşa cum au descris-o cei ce o cunosc: fiţoasă, instabilă, beţivă, prefăcută şi mahalagioaică”.

Nici Delia nu a rămas datoare: “Consider că nu este suficient de bărbat pentru a merge până la capăt şi să lase lucrurile aşa cum sunt. Eu am fost prima care a spus că l-a părăsit, iar probabil că el se răzbună din acest motiv. Cred că Florin vrea să-şi faca publicitate pe spatele meu şi se pare că nu suportă că eu am fost cea care i-a dat papucii. Cine era el înainte să fie cu mine?”. După acest schimb de replici, părea că totul s-a încheiat între Delia şi Moldoveanu. Însă, în toamna lui 2009, cei doi au reluat relaţia. Despărţirea a venit după aproape un an, motivul invocat de Delia fiind acelaşi, infidelităţile lui Moldoveanu!

Astăzi, Delia şi-a găsit liniştea şi fericirea alături de omul de afaceri Răzvan Munteanu, cu care s-a căsătorit anul trecut.

 

blank