Actualitate, Stiri

Prin ce a trecut o fată de 14 ani, răpită de lângă familie

Au ars-o cu ţigara şi au pus-o să cerşească

arsa tigara

O adolescentă de 14 ani din Iaşi a stat departe de familie timp de un an după ce, în octombrie 2012, a fost luată de trei tineri din Bucureşti şi dusă în Capitală unde a cerşit şi a fost violată. Traficanţii au fost arestaţi joi seară.

Calvarul minorei din Iaşi a început în perioada Sărbătorii Sfintei Parascheva de anul trecut. Fata se afla în zona Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei când a fost racolată de trei persoane, Florin Lăzăriuc, Gheorghe Buruiană şi Simona Valache. Aceştia i-au promis minorei că dacă va merge cu ei la Bucureşti va câştiga sume importante de bani iar fata, naivă, a acceptat propunerea străinilor, scrie 7est.ro.

Ajunsă în Capitală, adolescenta şi-a dat seama că făcuse greşeala vieţii ei. Traficanţii au cazat-o intr-un imobil insalubru unde au violat-o de nenumărate ori şi au maltratat-o. Anchetatorii spun că fata a fost plasată în diferite zone ale Bucureştiului pentru a cerşi, cel mai frecvent în zona Gării de Nord. Când nu asculta indicaţiile primite de la indivizi, fata era bătută cu sălbăticie şi arsă cu ţigară pe diferite zone ale corpului.

De acelaşi tratament avea parte şi când câştiga prea puţini bani din cerşit. Supravegheată cu atenţie timp de un an, fata a reuşit să scape din mrejele traficanţilor în urmă cu câteva zile ajungând cu trenul la Iaşi. S-a întors în familie într-o stare fizică şi psihică deplorabilă fiind internată de urgenţă la spital.

 

 

blank