A vrut să fie mai slabă însă o operaţie estetică i-a venit de hac!

 Monica Anghel

Monica Anghel, una dintre cele mai apreciate voci din Romania, ascunde o drama putin cunoscuta publicului. Artista a incercat sa isi remodeleze trupul in urma cu multi ani, dar s-a ales cu o dereglare a organismului, in cele din urma ajungand sa acumuleze multe kilograme in plus.

Cand avea 20 de ani, Monica Anghel cantarea 53 de kilograme, o greutate acceptabila de altfel. Cu toate acestea, artista isi dorea un abdomen mai plat. A fost convinsa de un plastician sa faca o liposuctie. Era inceputul anilor ’90 si in tara noastra aceste proceduri nu erau atat de bine stapanite de personalul medical. Din acest motiv, interventia banala s-a transformat intr-un dezastru!

Conform procedurii, artista ar fi trebuit sa aiba doua incizii, dar Monica s-a trezit cu tot abdomenul taiat. Vomita sange iar rana nu se inchidea. Nu a trecut mult pana cand zona a inceput sa necrozeze. Situatia disperata a aruncat-o pe Monica intr-o depresie severa. Artista a recunoscut public faptul ca a vrut sa se sinucida in acea perioada!

Monica Anghel 1

Salvarea a venit din partea medicului chirurg Andrei Carandino. Dupa o serie de operatii complexe, el a reusit sa inchida si sa vindece rana ramasa in urma liposuctiei. Despre cel care era sa o nenoroceasca, Monica Anghel a spus ca „a doua zi dupa operatie a fugit in America”.

Se pare ca in urma interventiei, organismul vedetei a fost dat peste cap. S-a spus ca din acest motiv Monica ar fi inceput sa ia kilograme in plus intr-un mod haotic. Chiar ea a recunoscut ca nu are o greutate constanta si ca de fiecare data cand slabeste se ingrasa la loc.

Monica Anghel 2

Monica si doctorul Carandino s-au casatorit pana la urma, mariajul lor durand 13 ani. Cei doi au divortat apoi, dar au ramas prieteni, in prezent, artista, actualul ei sot si copilul lor se intalnesc cu medicul Carandino si sotia acestuia.

Intr-o emisiune de radio, Monica Anghel a recunoscut ca, daca si-ar mai face o operatie estetica, s-ar lasa pe mana fostului sot.

Citeste si...
Un elicopter MI-17 al Inspectoratului General de Aviaţie va purta Drapelul României. Armele Ministerului de Interne, la parada de 1 Decembrie