Showbiz, Stiri

Prin ce a trecut Cătălin Botezatu în Turcia

Designerul a fost operat timp de 3 ore şi jumătate!

  catalin-botezatu-operatie-inima-liv-turcia

Catalin Botezatu a fost operat aseara de catre medicii turci la clinica Liv din Istanbul. Designerului i s-au implantat stenturi la inima. Catalin se afla in prezent la terapie intensiva, fiind monitorizat in continuu de medici.

Catalin Botezatu a ajuns marti la clinica Liv din Turcia pentru a realiza o serie de analize amanuntite la inima, cunoscute fiind problemele pe care le-a avut in ultimii ani.

In urma investigatiilor, medicii i-au recomandat o interventie chirurgicala de implantare a unor stenturi la inima. Operatia a fost realizata aseara de catre Dr. Alp Burak Catakoglu-Dr.Cardiolog-Cardiologie İnterventionala din cadrul Liv Hospital, din Istanbul, si a durat trei ori si jumatate.

“Din cauza dificultatii si a riscurilor pe care le ridica procedura, pacientul a fost supravegheat de a doua echipa de cardiologi si chirurgi pregatiti sa intervina in caz de complicatii. Starea lui actuala este una buna ınsa cele 24 de ore dupa interventie necesita monitorizare in cadrul sectiei de terapie intensiva.

Alp-Burak-Catakoglu-medic-botezatu
Alp Burak Catakoglu, medic cardiolog

Au fost montate 4 stenturi pe aorta coronara care iriga 60% din inima si care era înfundata ın proportie de 90% iar ın timpul interventiei au fost facute masuratori de presiune la nivelul altor doua vene importante ce ridicau suspiciuni la investigatia angiografica efectuata cu o zi inainte”, au declarat reprezentantii spitalului Liv pentru agentiamondena.ro.

Marti, imediat dupa realizare analizelor, Botezatu se arata ingrijorat de starea lui de sanatate: “Ma gandesc si ca daca nu o fac, ce se poate intampla mai mult decat sa… Daca asta e sa fie. Am impresia ca traiesc un vis urat. Mi-e frica! Arterele imi sunt infundate pe inima. In orice moment pot sa fac un infract care imi e fatal. Nu mi-am inchipuit ca e atat de urgent”, a declarat el atunci.

catalin-botezatu-spital-turcia-4

Ieri, dupa ce a aflat ca urmeaza sa fie operat si vazand sustinerea fanilor lui de pe Facebook, designerul a scris pe reteaua de socializare:

„Va multumesc ca sunteti alaturi de mine in aceste momente de cumpana, fapt care ma ajuta sa iau decizia potrivita in privinta acestei operatii grele. Multumesc profesorilor de la Spitalul Liv pentru promptitudinea, profesionalismul si implicarea de care au dat dovada in solutionarea cat mai rapida a problemei mele medicale, oameni fara de care nu as fi aflat niciodata la timp cat de grava este situatia mea”.


loading...