Fuego
Showbiz

Prin ce greutăți a trecut Fuego la început de carieră și de ce a vrut să renunțe la muzică: „M-au sabotat, m-au făcut să plâng. N-am avut ce mânca”

Fuego, pe nume său real Paul Surugiu, și-a construit succesul muzical în 30 de ani din carieră și este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România. Pe când a debutat în această industrie, artistul a fost pus în fața multor provocări, din cauza lipsurilor financiare și a celor care au încercat să-l saboteze, de aceea recunoaște că au existat momente când și-a dorit să renunțe la pasiunea lui. Iată ce destănuiri neștiute a făcut Fuego despre începuturile lui în industria muzicală!

Fără doar și poate, Fuego este un reper în industria muzicală din România, având în spate o carieră construită în trei decenii. A debutat în 1993, la Festivalul Național de Muzică Ușoară din Mamaia, cu două piese compuse de George Grigoriu, moment care a reprezentat o adevărată rampă de lansare pentru el. De curând, Paul Surugiu a vorbit despre momentele dificile de la începutul carierei lui, când i s-au pus multe piedici, i s-au închis uși și a fost sabotat. Recunoaște că au fost momente când și-a dorit să se retragă de pe piața muzicală, însă pasiunea lui s-a demonstrat a fi mai puternică decât obstacolele care i-au ieșit în cale.

Fuego

Prin ce greutăți a trecut Fuego la început de carieră

Fuego a vorbit deschis despre începuturile sale în carieră și despre greutățile cu care s-a confruntat la vremea respectivă. Artistul recunoaște că nu i-a fost deloc ușor, pe fondul problemelor cu banii și a modului în care a fost tratat de unii, însă a perseverat și s-a lăsat condus mereu de pasiunea pe care o are pentru muzică. Interpretul mai spune că mulți i-au pus piedici pe când se afla la început de drum și au încercat să-l saboteze.

„Eu am primit multe şuturi la început de carieră, mulţi m-au făcut să mă îndoiesc de puterile mele, mi-au închis uşi, m-au sabotat, m-au făcut să plâng, dar m-au ambiţionat să cred şi să lupt. N-am avut bani, n-am avut relaţii, n-am putut creşte prin alte „metode’ mai simple decât cele legate de muncă asiduă’, a povestit Fuego într-un interviu pentru Paginademedia.

Fuego recunoaște că a vrut să renunțe la muzică

Din cauza problemelor și a obstacolelor întâmpinate pe parcursul anilor, Fuego recunoaște că au existat momente când a vrut să renunțe la muzică. Perioadele dificile l-au adus la disperare, ba chiar ar ar fi ajuns în postura de a nu avea mâncare. Interpretul spune că-și onorează toate concertele, indiferent că se confruntă cu probleme de sănătate, și se afișează mereu cu zâmbetul pe buze în fața celor care-i admiră munca.

„Am avut şi momente în care-mi venea să mă las, în care am disperat, în care n-am avut ce mânca în Bucureşti. Chiar şi dacă mi-e rău, sunt bolnav, am febră, nu mai pot sau sunt plictisit, eu urc pe scenă, cu zâmbetul pe buze’, a completat el, potrivit sursei citate.

blank