Showbiz, Stiri

Prin ce ghinioane a trecut Mariana Calfa în dragoste

Uau! “L-am prins pe fostul meu iubit cu un bărbat în pat!”

 Calfa 2

Blondina a făcut o mărturisire şocantă. Vedeta a povestit ca si-a parasit logodnicul, dupa ce l-a prins in pat cu un alt barbat. Sexy pictorita Mariana Calfa a locuit o perioada foarte lunga in Germania, acolo unde era cat pe ce sa se si casatoreasca. Fostul ei iubit a fost cel care a ajutat-o sa isi construiasca o cariera peste hotare, fiindu-i şi impresar, insa blondina nu a putut trece peste faptul ca acesta a inselat-o cu un alt barbat.

Calfa 1

“Am locuit in Germania aproximativ 20 de ani, acolo unde l-am cunoscut pe fostul meu iubit si logodnic, care mi-a devenit si impresar. M-a ajutat foarte mult! Am rupt-o ca l-am prins cu un barbat in pat! Vorbim de Germania, acolo unde se intampla des!”, a declarat Mariana Calfa la un post de televiziune.

Calfa

Daca ar fi fost inselata cu o alta femeie, blondina sustine ca ar fi trecut cu vederea escapada.

“Am mers la el acasa ca si el obisnuia sa vina la mine sa imi faca o surpriza si eu ma bucuram. L-am gasit cu un barbat in pat, era cu spatele spre usa, cu parul lung. M-am gandit sa ii mai dau o sansa, am crezut ca e femeie, dar cand am vazut ca e barbat, am spus nu! Ideea e ca daca ma insela cu o femeie, ii dadeam o singura sansa, eu eram in Romania, el in Germania si spuneam ca hormonii au cam luat-o razna, dar numai o data!”, a povestit pictorita.

Calfa 3

Mariana Calfa este proprietara singurului castel din Bucuresti. Acesta a incercat sa isi vanda locuinta pentru a pleca in Germania, insa nu i s-au oferit decat doua milioane de euro, in contextul in care ea ceruse cinci milioane. Castelul este compus din 15 bai, 30 de camere, 8 holuri, o piscina imensa si un teren pe masura.